Meld u nu aan voor de GRATIS training zoekmachine-optimalisatie

Wilt u een betere ranking in de zoekmachine? Meer leads genereren met uw website? Uw online verkoop stimuleren? Of uw naamsbekendheid vergroten? Dan is zoekmachine optimalisatie (SEO) een antwoord op uw vraag!

SEO training

Leer zelf optimaliseren in 5 middagen

Met onze SEO-trainingen leert u in 5 middagen zelfstandig te optimaliseren voor Google. De trainingen hebben een opbouwend karakter en zijn er op gericht om u in te werken in het proces van zoekmachine-optimalisatie.

De 5 middagen bestaan uit:

 1. SEO-basisprincipes: ontdek en begrijp het spel van zoekmachine-optimalisatie. Leer hoe Google uw website vindt;
 2. Ontwikkelen SEO plan: Ontwikkel uw eigen zoekmachine-optimalisatieplan;
 3. Zoekwoordonderzoek & Contentontwikkeling: Leer hoe u interessante zoekwoorden kunt vinden en onderzoeken, om deze woorden vervolgens gericht te verwerken in uw website;
 4. Geoptimaliseerd vullen: Een training op maat waarbij u leert hoe u de content binnen uw website kunt optimaliseren voor zoekmachines;
 5. Meten = weten: leer Google Analytics in te richten, webmaster tools te gebruiken, hoe u uw eigen ranking in zoekmachines kunt monitoren en meten waar u verbeteringen in uw website kunt aanbrengen.
SEO cursus Friesland

Speak is dé zoekmachine specialist

Internetbureau Speak is Frieslands grootste specialist op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is het vergroten van uw bereik in de organische (gratis) resultaten van zoekmachines. Het uiteindelijke doel: meer bezoekers naar uw site trekken die u daadwerkelijk omzet opleveren. Om dit te realiseren hebben wij een speciaal zoekmachine optimalisatie traject uitgestippeld. En hiervan krijgt u tijdens een reeks van vier workshops een uitgebreid overzicht, waarbij de eerste basis workshop u tijdelijk geheel kosteloos wordt aangeboden!

training zoekmachine optimalisatie

Tijdelijk gratis training: SEO-basisprincipes

Ter kennismaking van ons trainingsaanbod bieden wij de training SEO-basisprincipes (tijdelijk) gratis aan.

Voor de overigen trainingen geldt: € 275,- per persoon en € 550,- voor de training op maat.

 • Totaal € 1.375,- voor alle trainingen
 • Boekt u in één keer, dan betaalt u slechts € 1.100,-
SEO workshop Heerenveen

Extra ondersteuning?

Wilt u individueel ingewerkt worden door één van onze specialisten? Of wilt u deze trainingen inhouse? Neem dan contact met ons op zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Aanmelden training SEO-basisprincipes

 • Wanneer: wordt nog bekend gemaakt
 • Tijdstip: 13.30 uur
 • Tarief: tijdelijk gratis
 • Locatie: kantoor Speak (Trekschuit 20, Heerenveen)

Meld u hieronder aan indien u aan de training wenst deel te nemen. U wordt op de hoogte gehouden van de eerstvolgende data.