• internetbureau heerenveen amsterdam
  Actiever online?
  Start met Speak

  Uw online activiteiten starten met een strategie. En die strategie begint met een vrijblijvend gesprek. Over uw wensen, eisen, vragen en mogelijkheden.

  Neem contact op
 • responsive webdesign website webshop
  Responsive Websites
  Één website voor meerdere platformen

  Op mobiel, tablets en desktops optimaal gebruikersgemak.

  meer informatie
 • online marketing bureau
  200% meer aanvragen
  Met AdWords via Speak

  Effectief online adverteren in Google? Speak weet hoe! Officieel Google Partner.

  Meer informatie

Website ontwikkeling

 • website bouwer ontwikkelaar

Met uw website kunt u tal van doelen nastreven. Dus inventariseert Speak eerst grondig met u wat exact uw wensen en eisen zijn. Passen uw planning en budget hier bij? Dan vertalen wij vervolgens uw plan naar praktijk. Kortom, uw concrete doelstellingen vindt u met Speak al snel terug in een succesvolle website!

Van plan tot praktijk

Speak is in dit traject uw proactieve sparringpartner. Waar wij op letten? Een perfecte vindbaarheid in zoekmachines via onze hoogwaardige techniek. Speak ontwikkelt niet alleen websites, maar adviseert en ondersteunt uw organisatie tijdens en na de realisatie. Een succesvolle website is niet een vaststaand feit na de lancering, maar kenmerkt zich juist door het blijven meten en analyseren van de resultaten. Zo werken wij continu samen aan het behalen van uw doelstellingen. 

CMS keuze & Bouw

De keuze voor een Content Management System (CMS) is sterk afhankelijk van uw wensen. Wilt u een website laten bouwen met maatwerk functionaliteiten en kunnen koppelen met uw intranet/extranet of narrowcastingoplossing? Dan is Speakpoint de juiste keuze. In andere gevallen volstaat het WordPress CMS, een uitstekend open source alternatief.

Offerte of vrijblijvend advies
Een succesvolle website start met een kennismakingsgesprek. Over uw wensen, eisen, vragen en mogelijkheden. Neem contact op of vraag een offerte aan!

Offerte aanvragen Bel mij terug of bel direct: 0513 - 201120