Apps voor Persbureau Ameland

Persbureau Ameland is de spreekwoordelijke dam tussen het eiland en de media op het vasteland. Op Ameland ondersteunt Persbureau Ameland bedrijven en organisaties bij de samenstelling van persberichten, nieuwsbrieven, websiteteksten, brochures, boeken en kranten. Persbureau Ameland heeft altijd al de wens gehad om, naast de website, ook over een eigen app te beschikken. In samenwerking met Persbureau Ameland hebben wij de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke Phone applicatie ‘Ameland Actueel’ uitgebracht!

Ameland Actueel

Bedrijven, organisaties, evenementen of verhuurders van vakantieaccommodaties kunnen zich op de app en mobiele website presenteren. Ameland liefhebbers krijgen daarmee altijd toegang tot het nieuws over het eiland. Behalve het nieuws is het ook mogelijk om interessante locaties, bedrijven en aanbiedingen op het eiland te bekijken. Met de gebruikvriendelijke agenda hebben de Ameland-liefhebbers vervolgens een goed overzicht van aanstaande activiteiten!

Persbureau Ameland spreekt van een prachtig resultaat

Met deze iPhone app wordt het nieuws van Ameland toegankelijk voor een groot publiek. De Ameland Actueel app is in de App Store beschikbaar en is gratis te downloaden voor iedere iPhone of iPod touch bezitter.