Apps voor Persbureau Ameland

Persbureau Ameland is de spreekwoordelijke dam tussen het eiland en de media op het vasteland. Op Ameland ondersteunt Persbureau Ameland bedrijven en organisaties bij de samenstelling van persberichten, nieuwsbrieven, websiteteksten, brochures, boeken en kranten.

Doelstelling

De website van Persbureau Ameland is de grootste nieuwsvoorziening van Ameland. De ontwikkeling van de app voor de iPhone en iPad is een uitbreiding op de diensten van Persbureau Ameland. In samenwerking met Persbureau Ameland heeft Speak een iPhone applicatie ‘Ameland Actueel’ en mobiele website uitgebracht.

Oplossing

Bedrijven, organisaties, evenementen of verhuurders van vakantieaccommodaties kunnen zich op de app en mobiele website presenteren. Ameland liefhebbers krijgen daarmee altijd toegang tot het nieuws over het eiland. Behalve het nieuws kunnen interessante locaties, bedrijven en aanbiedingen op het eiland worden bekeken. Met de gebruikvriendelijke agenda hebben de Ameland liefhebbers vervolgens een goed overzicht van aanstaande activiteiten.

Resultaat

Met deze iPhone app wordt het nieuws van Ameland toegankelijk voor een groot publiek. De Ameland Actueel app is in de App Store beschikbaar. De app is gratis te downloaden en voor iedere iPhone of iPod touch bezitter beschikbaar.