Speedbooks 1920X400px
Mc Speedbooks

Online dashboard en rapportages voor Speedbooks

Speedbooks is al meer dan 10 jaar dé tijdbesparende rapportage software voor administratiekantoren, accountancy en MKB’ers. Door de continue ontwikkelingen in de online wereld zocht Speedbooks een moderne manier om bedrijven snel inzicht te geven in hun actuele financiële cijfers. En hoe kan dat u beter dan met een mobiele app? Met trots en blijdschap kregen wij de kans om dit te realiseren!

Financiële cijfers in de hand houden

Nadat het ontwerp voor de mobiele app was goedgekeurd, konden we aan de slag met de technische functionaliteiten. Nadat klanten zijn ingelogd, is hun financiële informatie direct zichtbaar via een overzichtelijke dashboard. Dit dashboard maakt gebruik van dezelfde data als waarmee klanten hun eigen Speedbooks rapportages worden opgebouwd. Denk bijvoorbeeld aan duidelijke grafieken van debiteuren, crediteuren, liquiditeitspositie en werkkapitaal. Ook de standaard grafieken worden opgenomen zoals omzet, kosten en brutomarge. Gebruikers van Speedbooks kunnen in één oogopslag zien hoe hun bedrijf er financieel voorstaat. De grafieken zijn doorklik baar tot op grootboeknummerniveau. Uiteraard kunnen klanten in de app zelf filters instellen zoals de periode van een bepaalde rapportages of het vergelijken van de financiële status van een specifieke periode.

Overzichtelijke administratie

Deze nieuwe app is alleen te gebruiken voor gebruikers van zowel Speedbooks Rapportagesoftware als Speedbooks Online. In de app kan namelijk worden ingelogd met dezelfde gegevens als op de computer. Door het aanmaken van extra viewers kan per administratie worden aangegeven wie er gegevens via de app kan bekijken. Zo hebben accountants een unieke tool om hun klanten inzage te geven in hun bedrijfsresultaten en kunnen controllers hun directie toegang geven zonder dan men op een portal hoeft in te loggen. Handig en effectief!

Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Gemeente Breda
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.