Website, Webshop en online marketing voor Dam Beton

Dam Beton is een Fries familiebedrijf gevestigd in Akkrum die handelen in onder andere betonplaten, sierbestrating en alles wat daar tussen invalt. Met een eigen betoncentrale zijn producten van eigen makelij, daarnaast worden 2e keus producten ook verhandeld. Ze richten zich op zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en daarvoor heeft Dam Beton een goed functionerende website en webshop nodig.

Doelstelling

Dam Beton wenste een beheeromgeving waarbij nieuwe producten snel en gemakkelijk geplaatst konden worden voor een vernieuwde webshop en website. Daarnaast was het noodzakelijk dat de SEO geoptimaliseerd zou worden inclusief blijvend advies. Verder zocht Dam Beton een partner die snel kan schakelen en acties door kan voeren wanneer er wijzigingen voor de website zijn.

Speakpoint & Magento

Speak ontwikkelde een SEO geoptimaliseerde website (www.dambeton.nl) op basis van SpeakPoint en een webshop (www.dambetonsierbestrating.nl) op basis van Magento. Er is besloten om het complete sierbestrating aanbod uit de website te halen en onder te brengen in een webshop. Door alle sierbestrating onder te plaatsen in de Magento webshop realiseer je een duidelijke scheiding tussen het sierbestratingsaanbod die gericht is op consumenten en snelle verkoop. Alle overige producten en diensten zijn duidelijk terug te zien op de Speakpoint website van Dam Beton. De website is daarom vooral gericht op de zakelijke doelgroep in de markt en gericht op contact/offerte aanvragen.

Google Display, Google Remarketing en Google Search Campagnes.

Na het opleveren van de websites en webshops doet Speak alle SEO en SEA werkzaamheden voor Dam Beton. Het verkeer in de website en webshop blijft hierdoor stijgen. Dam Beton maakt gebruikt van Google Display, Google Remarketing en Google Search Campagnes. Middels Google AdWords kan Speak goed kijken welke zoekwoorden goed presteren in de markt om vervolgens toe te passen voor de SEO content voor Dam Beton.

SSL certificaat

Daarnaast is er intensief contact over de laatste marketingtrends. Zo was Dam Beton bijvoorbeeld snel over op een SSL Certificaat. Hierdoor blijft Dam Beton altijd voorop lopen met de nieuwste technieken en eisen voor de vindbaarheid. Klantenvertellen reviews die gepaard gaan met “sterren-rating” in Google zijn inmiddels ook doorgevoerd.

Reactie klant

Speak heeft ons geholpen met meer offerte aanvragen, verbeterde vindbaarheid en meer bezoeken. Daarnaast was het fijn dat Speak meedacht met onze wensen en hier duidelijk en snel in kon communiceren.

Vraag een offerte aan Bel mij terug of bel direct: 0513 - 201120