Nieuwe website én marketing voor Dam Beton

Dam Beton is een Fries familiebedrijf gevestigd in Akkrum die handelen in onder andere betonplaten, sierbestrating en alles wat daar tussen invalt. Met een eigen betoncentrale zijn producten van eigen makelij en worden 2e keus producten ook verhandeld. Ze richten zich op zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en daarvoor heeft Dam Beton een goed functionerende website en webshop nodig.

Beoogde doel

Dam Beton wenste een beheeromgeving waarbij nieuwe producten snel én gemakkelijk geplaatst konden worden. Daarnaast was het noodzakelijk dat de SEO geoptimaliseerd zou worden inclusief blijvend advies. Verder zocht Dam Beton een partner die snel kan schakelen en acties door kan voeren wanneer er wijzigingen voor de website zijn.

Speakpoint: betrouwbaar en flexibel

Met deze punten hebben wij een website ontwikkeld, volledig SEO geoptimaliseerd en op basis van SpeakPoint.. Alle producten en diensten zijn duidelijk terug te zien op de Speakpoint website van Dam Beton. De website is daarom vooral gericht op de zakelijke doelgroep in de markt en gericht op contact/offerte aanvragen. Daarnaast is er intensief contact over de laatste marketingtrends. Zo was Dam Beton bijvoorbeeld snel over op een SSL Certificaat. Hierdoor blijft Dam Beton altijd voorop lopen met de nieuwste technieken en eisen voor de vindbaarheid. Klantenvertellen reviews die gepaard gaan met “sterren-rating” in Google zijn inmiddels ook doorgevoerd.

Complete online marketing 

Na het opleveren van de websites doet Speak alle SEO en SEA werkzaamheden voor Dam Beton. Het verkeer in de website en webshop blijft hierdoor stijgen. Dam Beton maakt gebruikt van Google Display, Google Remarketing en Google Search Campagnes. Middels Google AdWords kan Speak goed kijken welke zoekwoorden goed presteren in de markt om vervolgens toe te passen voor de SEO content voor Dam Beton.

Positieve reactie

Resultaat? Een zeer blije klant! ''Speak heeft ons geholpen met meer offerte aanvragen, verbeterde vindbaarheid en meer bezoeken. Daarnaast was het fijn dat Speak meedacht met onze wensen en hier duidelijk en snel in kon communiceren.'' 

Vraag een offerte aan Bel mij terug of bel direct: 0513 - 201120