Google Adwords Search Campagne Balanza

De diëtisten van Balanza zijn er voor iedereen die een gezonde leefstijl wil of zijn voedingspatroon meer in balans wil krijgen. Balanza is er om iedereen die vragen over voeding heeft, te voorzin van passende informatie. Dit omdat elk mens uniek is en daarom ook een uniek voedingspatroon heeft. Door persoonlijke begeleiding wil Balanza balans creëren bij iedereen.

Google AdWords

Balanza werd moeilijk gevonden op zoekopdrachten als "diëtist Groningen" en "diëtist Haren", de website van Balanza kwam simpelweg niet naar voren in de zoekresultaten. Balanza heeft hiervoor Speak om hulp gevraagd. Na een adviesgesprek en een inventarisatie van de eisen en wensen, van Balanza, werd al snel duidelijk dat Google AdWords hiervoor het beste online marketing middel is.

Google Search Campagne

Door middel van Google Search campagnes worden geïnteresseerde mensen het snelste verleidt tot actie waardoor het rendement van Balanza is gaan stijgen. Ze zijn namelijk op zoek naar een Dietist in Groningen. Op het moment dat ze Googlen op een Dietist in Groningen, komt er een gepaste advertentie tevoorschijn.

Google Analytics Instellingen

Daarnaast zijn er doelen in Google Analytics ingesteld en op deze manier kan er goed gemeten worden wat voor rendement de Google AdWords Search campagnes hebben. Op deze manier is duidelijk terug te zien dat de campagnes leiden tot een aanzienlijke stijging van verkeer en doelen in een korte tijd. Daarnaast geven de statistieken uit Google Analytics aan dat de AdWords campagnes van hoge kwaliteit zijn en dat bezoeker veelal tot actie wordt verleidt.

Doelen = afspraken inplannen

De Campagne heeft na een paar dagen al gezorgd voor directe aanvragen voor afspraken en overige contactinformatie. Daarnaast zijn er middels andere kanalen ook indirect meer contactaanvragen.

Reactie klant

Contact

Meer weten hoe we dat voor vele andere klanten hebben gedaan? Neem gerust contact op!

Maak een afspraak Bel mij terug of bel direct: 0513 - 201120