AdWords campagne voor De Friese Wouden

De Friese Wouden is een grote zorgorganisatie, opererend in Friesland en delen van Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. De organisatie ontzorgt mensen in alle fasen van het leven; met huishoudelijke hulp, thuiszorg maar ook gespecialiseerde zorg en zorgcentra.

Doelstelling
Het aanbod van De Friese Wouden is breed en verschilt per regio, de doelgroepen zijn divers. De doelstelling van de  AdWords campagne is gebaseerd op het vergroten van de naamsbekendheid en het uitbreiden van het aantal cliënten.

Oplossing
Dankzij de opgezette structuur van de campagne worden de verschillende doelgroepen gericht aangesproken op hun behoefte. De regionale targeting is hierbij een belangrijk onderdeel, hiermee wordt zoveel mogelijk voorkomen dat bezoekers buiten het werkgebied bereikt worden.

Resultaat
De AdWords campagne draagt bij aan de missie en visie van De Friese Wouden. Mensen worden ontzorgd, door op een snelle en duidelijke manier in contact te komen met de juiste zorgaanbieder. Tot dusver levert de campagne een constante aanvoer van nieuwe cliënten.