Radiatoraanbiedingen
Radiatoraanbiedingen

212% hoger rendement voor Radiatoraanbiedingen

Al jarenlang is Radiatoraanbiedingen.nl één van de grote spelers in de online markt van radiatoren. Via de webshop is het eenvoudig om de juiste radiator te vinden en direct te bestellen tegen een scherpe prijs.

Oude situatie

Er liepen reeds Google Ads campagnes via een ander bureau. Hoewel de rapportages prima leken, overheerste het gevoel of dit daadwerkelijk het maximale resultaat was. Met deze vraagstelling werd Speak gevraagd om een online marketing analyse te verrichten.

Strategie en doelstelling

Uit de analyse bleek dat de werkelijke resultaten flink tegenvielen. Een gedeelte van de gerapporteerde omzet kwam namelijk voort uit zoekopdrachten naar de bedrijfsnaam. Dit geeft een rooskleuriger beeld dan de werkelijkheid, waarmee het rendement van de campagnes eigenlijk een stuk slechter was dan gedacht. Met een doelgerichte plan van aanpak heeft Speak de doelstelling gezet op het verdubbelen van het rendement en de omzet zodat de campagnes weer winstgevend zouden zijn.

 

Jan Mulder, eigenaar Radiatoraanbiedingen.nl: "Na meer dan 14 jaar ervaring met webshops in een concurrerende markt eindelijk een gedegen partij die voorop loopt. Na de aanloopperiode zijn de campagnes thans rendabel en worden steeds rendabeler."

Resultaten

Sinds de start van de samenwerking in 2018 zijn er direct zichtbare resultaten geboekt. De nieuwe SEA campagnes kende een verdrievoudiging in rendement en overtrof daarmee de gestelde doelstellingen. Dit gaf vervolgens meer investeringsruimte in het marketingbudget. Ten opzichte van de oude Google Ads campagnes is de omzet gestegen met 495%. Daarnaast wordt er door Speak extra omzet gegenereerd uit aanvullende marketingkanalen zoals Bing Ads, Marktplaats Admarkt en Affiliate marketing. Hierbij wordt continu de focus gehouden op een positief rendement (ROAS).


Wil jij ook meer rendement en omzet halen uit jouw SEA campagnes?
 
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende online marketing analyse!

Baby Luiers Onlineluiers
Onlineluiers.com
Online marketing
Ijzershop Thumb 02
IJzershop
Online marketing
Deboerdental Thumb
De Boer Dental
Online marketing
Intersportdeleeuw Thumb
Intersport De Leeuw
Online marketing
Fryslanhomes Thumb
Fryslân Homes
Online Marketing
Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Gemeente Breda
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Friesewouden
Let's Speak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!