Solidomano

SolidoMano levert en legt hout en parket vloeren, inclusief de afwerking en nazorg (het schuren en renoveren) hiervan. Met meer dan 20 jaar ervaring is SolidoMano een specialist op het gebied van “De Zwaan” vloeren. Dit type vloer kenmerkt zich door een authentieke, exclusieve en eigentijdse karakter. Zowel het legsysteem als het verbindingssysteem is uniek. Met SolidoMano heeft u daarom een specialist van begin tot eind in huis. 

Doelstelling

SolidoMano kwam naar Speak toe om beter vindbaar te worden op internet. Naar aanleiding van een prettige gesprek is Speak begonnen met SEO werkzaamheden voor SolidoMano, met als doel om beter vindbaar te zijn in zoekmachines. Ondanks dat SEO resultaten pas op lange termijn terug te zien zijn, had SolidoMano een goed gevoel bij de expertise van onze marketeers. Hierdoor is er ook besloten om de concurrent te verlaten en over te stappen naar Speak en de Google AdWords in vertrouwde handen af te gegeven. Met hele positieve resultaten! Het aantal aanvragen is flink gestegen en veel van deze aanvragen zijn ook nog omgezet naar nieuwe projecten!

Resultaat

Vanuit Google Analytics was het ons allang bekend dat de campagnes goed hun werk deden. Nadat Ronald Damsma ’s ochtends vroeg op de stoep stond met een heerlijke taart was het zeker, de campagnes zijn een succes! SolidoMano was zo druk dat hij ons alleen s’ochtends vroeg nog maar kon bedanken met een heerlijke taart! 

Contact

Meer weten over onze online marketing campagnes? Neem gerust contact met ons op!