Google Adwords Campagne voor Verkoopjetruck.nl

Verkoopjetruck.nl is een website die gericht is op het inkopen van gebruikte of nieuwe trucks. Het idee van de website is simpel. De doelgroep moet eenvoudig en snel zijn/haar truck aan kunnen bieden op de website. Binnen 24 uur ontvangen zij een bod op de truck. Verkoopjetruck.nl is onderdeel van de Bruin Trading, zij importeren en exporteren trucks. 

Online strategie

De website van verkoop je truck wordt organisch wel gevonden in Google maar ontvangt vrij weinig klikken. Doordat er niet veel klikken zijn, worden er ook niet veel doelen behaald. Namelijk het ontvangen van contactformulier waarin een vrachtwagen te koop wordt aangeboden.

Wij hebben daarom de vraag gekregen om de website vindbaar te maken op alle zoekopdrachten rondom “ik wil mijn vrachtwagen/truck verkopen”. Na een complete inventarisatie van de vraag en doelstelling hebben we een duidelijke strategie neergezet die strookt met de verwachting van de klant. We gaan alleen Google Search advertenties inzetten voor een optimaal rendement.

Google AdWords Search Campagnes

De Google AdWords campagnes zijn ingericht op basis van verschillende zoekwoordcombinaties. De woorden die nauw aan elkaar verwant zijn worden in aparte campagnes en advertentiegroepen geplaatst. Daarnaast hebben we meerdere advertentiegroepen opgezet die de nieuwste zoekwoordcombinaties in kaart moeten brengen. Op het moment dat nieuwe zoekwoorden goed presteren, worden deze apart ingekocht en geplaatst binnen de bestaande campagne structuur. Hierdoor zullen deze zoekwoorden verbeteren in kwaliteit, positie en dus nog beter gaan presteren!

Resultaat

De acties die Speak heeft ondernomen hebben geleidt tot  de volgende resultaten hieronder weergegeven. Speak heeft een aanzienlijke stijging van sessies, gebruikers, paginaweergaven en views per pagina gerealiseerd. Voor verkoopjetruck.nl betekent dit meer marktkansen en meer doelen die behaald kunnen worden. Door nog andere zoekwoord combinaties in kaart te brengen en los in te kopen, kan dit leiden tot nog een nog verdere stijging!

Reactie klant:

Contact

Meer weten hoe we dat voor vele andere klanten hebben gedaan? Neem gerust contact op!

Maak een afspraak Bel mij terug of bel direct: 0513 - 201120