Netwerkbeheer voor Uw Eigen Rekenkamer

Uw Eigen Rekenkamer is een full-service kantoor op het gebied van financiële-, administratieve- en fiscale dienstverlening. Zij zijn gevestigd in hartje Heerenveen en begeleiden en adviseren haar klanten bij het financieel management van hun onderneming. 

  • netwerkbeheer voor uw eigen rekenkamer

Het begon bij een website

Tijmen Boomsma, eigenaar, “Een aantal jaar geleden had Speak een website voor ons gebouwd. Tijdens het traject van de websitebouw ontstond gelijk een klik. Door deze goede klik was het voor ons laagdrempelig om overige IT gerelateerde vragen ook bij Speak uit te zetten”. Uw Eigen Rekenkamer stelde veel IT vragen, waarna het al snel duidelijk werd dat er behoefte was aan meer ondersteuning. Meer dan alleen ondersteuning voor een website.

  • systeembeheer uitbesteden heerenveen

Altijd online 

De gestelde vragen over IT aan Speak gingen vooral over het netwerk. Vragen over de configuratie van Systemen en Hardware die onderdeel uit maken van het netwerk. Het netwerk is voor Uw Eigen Rekenkamer namelijk een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Het netwerk zorgt er voor dat primaire werkzaamheden als administratieve dienstverlening altijd verricht kunnen worden. Uw eigen Rekenkamer is namelijk met het netwerk 'aangesloten' bij de Belastingdienst. Als deze verbinding verbreekt, kan er bijvoorbeeld geen belastingaangifte gedaan worden en dus ook geen administratieve dienstverlening. 

Geen verassingen achteraf 

Belangrijke voorwaarden in het uitbestedingstraject waren dat het netwerk altijd bereikbaar en snel moest zijn. Dankzij accuraat beheer en goed overleg is dit gelukt. De snelheid en bereikbaarheid blijven tot op heden gewaarborgd. Om de snelheid en bereikbaarheid te waarborgen wordt regelmatig service en onderhoud uitgevoerd aan het netwerk. Maar er wordt ook pro-actief service geleverd. Op deze manier staat Uw Eigen Rekenkamer nooit voor verrassingen. Daarnaast zijn vaste prijsafspraken gemaakt om het netwerk te beheren voor Uw Eigen Rekenkamer.

Reactie van de klant

Sinds 2 ½  jaar wordt ons netwerk tot  grote tevredenheid beheerd. Naast de reguliere zaken die onder het netwerkbeheer vallen kunnen we eigenlijk op IT gebied met elke vraag bij SPEAK terecht. Wij merken dat binnen Speak veel deskundigheid aanwezig is en ze begeleiden ons perfect.”Ik kan daarom tot op heden nog geen verbeterpunten noemen” aldus dhr. Boomsma. 

Ook nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van netwerkbeheer? 

Maak een afspraak Bel mij terug of bel direct: 0513 - 201120