Netwerkbeheer voor Uw Eigen Rekenkamer

Uw Eigen Rekenkamer is een full-service kantoor op het gebied van financiële-, administratieve- en fiscale dienstverlening. Ze zijn gevestigd in hartje Heerenveen en begeleiden en adviseren haar klanten bij het financieel management van hun onderneming. 

Het begon bij een website

'' Een aantal jaar geleden had Speak een website voor ons gebouwd. Tijdens dit traject ontstond gelijk een goede klik. Door deze goede klik was het voor ons laagdrempeliger om overige IT gerelateerde vragen ook bij Speak uit te zetten” aldus Tijmen Boomsma, eigenaar van Uw Eigen Rekenkamer. Hierdoor was ook snel duidelijk dat er behoefte was aan meer ondersteuning. Meer dan alleen ondersteuning voor een website!

  • systeembeheer uitbesteden heerenveen

Altijd online 

De gestelde vragen over IT aan Speak gingen vooral over het netwerk. Dit waren bijvoorbeeld vragen over de configuratie van Systemen en Hardware die beide onderdeel uitmaken van het netwerk. Het netwerk is voor Uw Eigen Rekenkamer namelijk een zeer belangrijk onderdeel van het bedrijf. Het netwerk zorgt er o.a. voor dat primaire werkzaamheden, zoals administratieve dienstverlening, altijd verricht kunnen worden. Dit komt namelijk omdat Uw eigen Rekenkamer met het netwerk 'aangesloten' is bij de Belastingdienst. Als deze verbinding verbreekt, kan er bijvoorbeeld geen belastingaangifte gedaan worden en dus ook geen administratieve dienstverlening. 

Geen verassingen achteraf 

Belangrijke voorwaarden in het uitbestedingstraject waren dat het netwerk altijd bereikbaar en snel moest zijn. Dankzij accuraat beheer en goed overleg is dit gelukt. De snelheid en bereikbaarheid blijven tot op heden gewaarborgd. Om de snelheid en bereikbaarheid te waarborgen, wordt regelmatig service en onderhoud uitgevoerd aan het netwerk. Maar er wordt ook pro-actief service geleverd! Op deze manier staat Uw Eigen Rekenkamer nooit voor verrassingen. Ook zijn er vaste prijsafspraken gemaakt om het netwerk te beheren voor Uw Eigen Rekenkamer.

Deskundigheid ten top

“Sinds 2,5 jaar wordt ons netwerk tot grote tevredenheid beheerd. Naast de reguliere zaken, die onder het netwerkbeheer vallen, kunnen we eigenlijk op IT-gebied met elke vraag bij Speak terecht! Wij merken dat binnen Speak veel deskundigheid aanwezig is en ze begeleiden ons perfect. Ik kan daarom tot op heden nog geen verbeterpunten noemen! '' aldus dhr. Boomsma, vennoot bij Uw Eigen Rekenkamer.

Maak een afspraak Bel mij terug of bel direct: 0513 - 201120