Antonius
Mc Antonius Ziekenhuis

Narrowcasting voor het Antonius Ziekenhuis

Het Antonius Ziekenhuis, gevestigd in Sneek en Emmeloord, is een ziekenhuis met een capaciteit van ruim 300 bedden en meer dan 1000 medewerkers. Het Antonius Ziekenhuis vernieuwt en verbetert constant. De continuïteit en kwaliteit van de informatievoorziening naar de bezoekers en patiënten staat centraal en worden constant geoptimaliseerd.

Oplossing met een helder doel

Ons doel was om een digitale communicatieoplossing te realiseren waarmee Antonius zowel centraal als decentraal aan de informatiebehoefte van medewerkers, patiënten en bezoekers kan voldoen. In opdracht van PTH Groep realiseerden wij voor Antonius Ziekenhuis meerdere narrowcasting toepassingen om op dynamische wijze te communiceren met diverse doelgroepen op diverse locaties rondom het ziekenhuis.

Narrowcasting in de zorg

Zo is er gezorgd dat er in wachtruimtes wordt gewerkt met dynamische wachttijdindicaties. Hierdoor kan de patiënt realtime geïnformeerd worden omtrent de actuele wachttijden en overige belangrijke mededelingen vanuit het ziekenhuis. Deze informatie wordt aangevuld met actuele nieuwsberichten en een weerbericht waarmee het systeem tevens dient als "wachtverzachter". Ook worden er op diverse plaatsen gewerkt met dynamische bewegwijzeringen waarmee reserveringen van diverse vergaderruimtes, via het bestaande reserveringssysteem, getoond worden op grote informatiezuilen. Een goed voorbeeld van het effectief hergebruiken van beschikbare content, in dit geval een bestaand reserveringssysteem, waardoor er geen extra beheerscapaciteit nodig is.

Positief resultaat

Door het narrowcasting platform zijn bezoekers (en met name patiënten) van Antonius beter op de hoogte van de wachttijden die op dat moment gelden. Daarnaast draagt het systeem bij aan een eenduidige en consistente nieuwsvoorziening volledig afgestemd op de juiste doelgroep en het juiste moment. Bovendien verzachten de informatiebeeldschermen de wachttijd van mensen in bijvoorbeeld de wachtkamer.

Dierenarts Sterkliniek Thumb
Sterkliniek Nederland
Narrowcasting
Shutterstock 433564669 (1)
OSG Singelland
Narrowcasting
Haje Thumb
Hajé
Narrowcasting
Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Gemeente Breda
Takeaway Logo
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.