Narrowcasting voor zorgonderneming Beweging 3.0

Beweging 3.0 is een nieuwe zorgonderneming voor Midden-Nederland en is voortgekomen uit de fusie van zorggroep Laak en Eemhoven en zorginstelling Amant. Vanuit 30 locaties biedt Beweging 3.0 zorg in het midden van Nederland. Beweging 3.0 wil mensen helpen een zo aangenaam mogelijk leven te leiden met de beste zorg, maatschappelijke ondersteuning, hulp, passende woonconcepten en diensten en services.

Doelstelling

Ons beoogde doel van dit project? Een digitale communicatieoplossing realiseren waarmee Beweging 3.0 vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort de bezoekers op de diverse ocaties effectief en efficiënt kan informeren.

Eenvoudig en snel

Voor beweging 3.0 hebben wij een innovatief digital signage-kanaal (beeldschermcommunicatie) gerealiseerd om op dynamische wijze te communiceren met diverse doelgroepen op diverse locaties. Het kanaal sluit qua vormgeving perfect aan op de overige huisstijluitingen van de zorgonderneming. Op het kanaal wordt informatie in verschillende rubrieken getoond waaronder concernnieuws, divisienieuws maar ook automatisch ingestroomd nieuws van Nu.nl/gezondheid. Ook vacatures, animaties en video’s maken deel uit van de presentatie op de beeldschermen. Met het Speakpoint multichannel CMS kan Beweging 3.0 eenvoudig berichten, foto’s en video’s op de schermen publiceren.

Goed op de hoogte

Door het digital signage-kanaal zijn de bezoekers van Beweging 3.0 beter op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de zorgonderneming en de algehele gezondheidszorg. Bovendien verzachten de informatiebeeldschermen de wachttijd van mensen in bijvoorbeeld de wachtkamer van een zorginstelling.