Narrowcasting voor Novema TV

Novema TV is een onderdeel van Novema Uitgevers, een gespecialiseerd uitgeversbedrijf met jarenlange ervaring in het uitgeven van business-to-business bladen en het verzorgen van de productie van sponsored magazines en kranten. Als uitgever is Novema voortdurend op zoek naar organisaties, verenigingen en bedrijven die geïnteresseerd zijn in een betaalbaar communicatiemiddel.

Ons doel

De doelstelling van Novema TV was om de communicatie richting de eigen leden van een sportvereniging te verbeteren en het genereren van extra inkomsten voor de clubs. Dit willen ze realiseren door adverteerders een medium te bieden om hun boodschap over te brengen.

Oplossing

Voor Novema TV realiseerden wij een professioneel narrowcasting platform. Via dit platform kunnen clubs in hun eigen huisstijl communiceren en zorgt het tevens voor extra inkomsten. De clubs kunnen zelfstandig via het Speakpoint CMS hun trainingsschema’s, speelprogramma, uitslagen en informatie over eventuele toernooien kwijt. Novema TV zorgt voor algemene content zoals sportnieuws, algemeen nieuws of het weer. Naast algemene content zorgt Novema TV ook voor regionale sponsors en/of adverteerders voor de club. Dit biedt regionale en clubgebonden ondernemers de mogelijkheid om zich te profileren! Daarbij komt een deel van deze inkomsten weer ten goede van de club.

Het gewenste resultaat

En het resultaat mag er zijn! Door de uitgebreide inzet van narrowcasting in sportkantines zijn clubs in staat om meer inkomsten te genereren uit bestaande en nieuwe (lokale) sponsoren. Daarnaast wordt de beleving en de nieuwsvoorziening van de leden en bezoekers vergroot.