Narrowcastingoplossing voor PéPé Snackservice

Klantvriendelijkheid, een uitgebreid assortiment, perfecte producten én een prettige sfeer staan bij PéPé Snackservice hoog in het vaandel! Deze snackbar is gevestigd in Franeker en is een begrip in de stad en haar wijde omgeving. PéPé Snackservice wilde graag een digitale communicatieoplossing waarmee ze onder andere het assortiment kunnen promoten. Ook was het belangrijk om wachtende klanten te vermaken en mensen op een persoonlijke manier kennis laten maken met het bedrijf!

Narrowcasting oplossing

Voor PéPé Snackservice realiseerden wij een dynamische digital signage-oplossing. In de snackbar bevinden zich nu twee grote beeldschermen die geleverd zijn door onze partner PTH Groep. Op deze schermen zijn productfoto's, mededelingen, krantenknipsels, aanbiedingen, video's, openingstijden én bijzonderheden te zien. Het weerbericht, de headlines van het NOS-nieuws en pakkende spreuken maken de narrowcasting oplossing compleet.Via een contentabonnement zorgt wij onder andere voor het beheer van het kanaal. PéPé heeft er zelf dus nauwelijks omkijken naar!

Dé manier om resultaat te boeken

Door de inzet van digital signage zijn de klanten van PéPé beter op de hoogte van de geldende aanbiedingen en kunnen zij op een leuke manier een 'kijkje in de keuken' van het bedrijf nemen. Producten die eerst niet opvielen, worden nu via de beeldschermen onder de aandacht van de klanten gebracht. De klanten ervaren de wachtijd bovendien als korter!