Narrowcasting PéPé Snackservice

Klantvriendelijkheid, een uitgebreid assortiment, perfecte producten en een prettige sfeer staan bij PéPé Snackservice hoog in het vaandel. Deze snackbar is gevestigd in Franeker en is een begrip in de stad en haar wijde omgeving. Digital Signage voor klantvriendelijkheid, ook de oplossing voor kleine retail bedrijven.

Doelstelling

Een digitale communicatieoplossing vinden waarmee PéPé Snackservice het assortiment kan promoten, klanten kan vermaken als zij aan het wachten of eten zijn en mensen op een persoonlijke manier kennis kan laten maken met het bedrijf.

Oplossing

Speak realiseerde voor PéPé een dynamische digital signage-oplossing. In de snackbar bevinden zich twee grote beeldschermen, geleverd door onze partner PTH Groep, waarop productfoto's, mededelingen, krantenknipsels, aanbiedingen, video's, openingstijden en bijzonderheden te zien zijn. Het weerbericht, de headlines van het NOS-nieuws en pakkende spreuken maken de oplossing compleet. Via een contentabonnement zorgt Speak voor het beheer van het kanaal. PéPé heeft er zelf dus nauwelijks omkijken naar.

Resultaat

Door de inzet van digital signage zijn de klanten van PéPé beter op de hoogte van de geldende aanbiedingen en kunnen zij op een leuke manier een 'kijkje in de keuken' van het bedrijf nemen. Producten die eerst niet opvielen, worden nu via de beeldschermen onder de aandacht van de klanten gebracht. De klanten ervaren de wachtijd bovendien als korter.