Altijd op de hoogte met Doeksen TV

Rederij Doeksen: de Nederlandse veerdienst die iedereen wel kent. Rederij Doeksen verzorgt overtochten naar de waddeneilanden Terschelling en Vlieland. De vloot van Rederij Doeksen bestaat op dit moment uit vijf schepen waaronder twee sneldiensten: MS Tiger en MS Koegelwieck. 

Tijd voor verandering

Rederij Doeksen zat al enige tijd na te denken hoe zij passagiers op de havenkantoren en aan boord van de schepen beter konden informeren. Daarbij zochten ze ook naar een manier om passagiers tijdens de overtochten te vermaken. Na grondig zoeken kwamen ze uit bij een narrowcasting oplossing die wij met trots en blijdschap hebben gerealiseerd!

Perfecte communicatieoplossing

Na enig overleg is beslotten om een innovatief passagiersinformatiesysteem met narrowcasting te ontwikkelen. Genaamd Doeksen TV! Dit medium toont op de havenkantoren relevante reisberichten, NOS-nieuwsberichten, weer- en windinformatie, foto's en video's. Op de schepen wordt de informatie uitgebreid met specifieke reis- en OV-informatie. Door middel van een GPS-gestuurde kaart kunnen passagiers precies zien waar het schip zich bevindt. De schepen zijn voorzien van een WIMAX-internetverbinding waardoor de content automatisch geüpdate wordt.

Resultaat dat er mag zijn

Door Doeksen TV zijn de passagiers beter op de hoogte van belangrijke wijzigingen, ontwikkelingen en mededelingen. Daarnaast worden zij aan boord vermaakt met leuke content waardoor de overtocht plezieriger wordt!