Narrowcasting oplossing voor Wagenborg

  • Narrowcasting Wagenborg

Wagenborg Passagiersdiensten B.V. is een divisie van de Koninklijke Wagenborg te Delfzijl. Wagenborg Passagiersdiensten onderhoudt de passagiersbootdiensten naar Ameland en Schiermonnikoog. Kwaliteit ten aanzien van dienstverlening en materiaal staan daarbij voorop.

Betrouwbaar en stabiel

Wagenborg Passagiersdiensten wil ter plekke, op een stabiele en betrouwbare manier, relevante informatie voor passagiers communiceren. Daar weten wij wel raad mee! Wij hebben ervoor gezorg dat informatie wordt getoond op beeldschermen (digital signage) in de terminals, op kantoor en op de vier boten van Wagenborg Passagiersdiensten. Dit dynamische passagiersinformatiesysteem is Wagenborg TV gedoopt!

In samenspraak met Wagenborg is gekozen voor een nieuw type design, gebaseerd op ‘visual pressure’. Dit betekent dat de informatie duidelijker en visueel aantrekkelijker getoond wordt. Er is een stabiel GPS-signaal door het plaatsen van zeewaardige GPS antennes voor locatie gebaseerde content. Er zijn vier maritieme PC’s geplaatst met zogenaamde ‘solid state disks’. Deze zijn zeer geschikt voor gebruik op zee. De vier schepen worden op de Waddenzee via een WIMAX verbinding voorzien van actuele informatie!

  • wagenborg narrowcasting

Gewenste resultaat

Reizigers krijgen via het beeldscherm informatie over de actuele positie van de schepen en de verwachte aankomsttijd. Door de internetverbinding krijgen de passagier informatie over het laatste nieuws, weer en de waterstanden. Wagenborg TV is inmiddels een begrip en niet meer weg te denken!