Fris en gebruiksvriendelijk webdesign voor Oleahof

Oleahof Uitvaartzorg is een vooruitstrevend familiebedrijf en werkzaam in de gehele kop van Noord-Holland. Met twee eigen locaties in Den Helder en Julianadorp is Oleahof de grootste uitvaartorganisatie in de kop van Noord-Holland. Het familiebedrijf kent een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. 

Fris en gebruiksvriendelijk webdesign

Inmiddels verzorgt Oleahof Uitvaartzorg uitvaarten in 10 prachtige locaties en vond door deze uitbreiding dat het tijd werd voor een nieuwe website. Met trots en blijdschap werden wij, Internetbureau Speak, (nogmaals) ingeschakeld om een nieuwe website te ontwikkelen. Eerder kregen wij ook al eens de opdracht van Oleahof om een nieuwe website te bouwen, online campagnes te doen en de huisstijl compleet te vernieuwen. Het doel was een frisse, moderne en gebruiksvriendelijke website maar wel met herkenbare elementen. Er is daarom gekozen voor het CMS Umbraco: het systeem is gebruiksvriendelijk, behaalt uitstekende prestaties en is zeer geschikt voor de meest moderne webdesigns. Daarbij leent Umbraco zich voor de grotere en complexere websites en online oplossingen. Zo wordt er op dit moment gewerkt aan een koppeling tussen de nieuwe website en de narrowcasting schermen van Oleahof. Het doel is om de uitvaartagenda (waar de komende uitvaarten instaan) te presenteren op de narrowcasting schermen in de verschillende locaties van Oleahof Uitvaartzorg. 

Zoekmachine-optimalisatie door Speak

Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 4 juni 2018 de nieuwe website online! De website is geheel responsive, overzichtelijk en eigentijds zodat je als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. Nadat de nieuwe website live is gegaan, zijn we ook begonnen met SEO werkzaamheden met als doel beter vindbaar te zijn in de zoekmachines. Daarbij wordt met online campagnes continu gewerkt aan het verhogen van de naamsbekendheid en de zichtbaarheid in zoekmachines. 

En de samenwerking?

Natascha Dop, directielid van Oleahof Uitvaartzorg, is zeer te spreken over de samenwerking met Speak: "De samenwerking met Speak is prima verlopen, we kregen goede adviezen en zijn snel geholpen!". Ook is Natascha zeer tevreden over het CMS Umbraco: "Umbraco is een mooi en duidelijk systeem. Het zit technisch goed in elkaar en het plaatsen van content gaat erg gemakkelijk. Het is een hele mooi site geworden! "