Het complete pakket voor Filtersbestellen.nl

Filtersbestellen.nl is een webshop die gespecialiseerd is in luchtfilters voor ventilatiesystemen. Bij filtersbestellen.nl kan je terecht voor alle WTW filters van grote merken. Naast de grote merken worden ook luchtfilters op maat gemaakt. Zo kunnen zij altijd het juiste filter bij klanten aanbieden!

  • magento webshop voor filtersbestellen

Niet vindbaar in zoekmachines

De vorige webshop van Filtersbestellen draaide geen omzet en was nagenoeg niet vindbaar in de zoekmachines. Na een vrijblijvende quickscan van Speak was al snel duidelijk dat de webshop was voorzien van ongeschikte content en techniek. Dit zijn twee zeer belangrijke factoren om goed te ranken in zoekmachines. Wat betreft een nieuwe website: na het bespreken van de wensen was al snel duidelijk dat een webshop in Magento de beste oplossing is. Een webshop in magento is namelijk eenvoudig, snel, conversiegericht en compleet mobielvriendelijk. 

Filtersbestellen.nl ziet omzet en winst stijgen

Tijdens het bouwen van de webshop hebben we grondig advies gegeven voor een nieuwe navigatiestructuur, een nieuwe categorie indeling en geschikte URL's van de pagina's. De webshop staat hierdoor organisch hoog in de zoekresultaten op belangrijke zoektermen. Na een aantal maanden SEO campagnes gedraaid te hebben, is kracht bijgezet met Google AdWords en Google Shopping voor direct resultaat. En dat resultaat mag er zijn! Sinds dat de campagnes draaien voor SEO en AdWords wordt er steeds meer omzet gedraaid.

Positieve reactie

Lisa Tulner, beheerder filtersbestellen.nl:  “We hebben een prachtige webshop die goed werkt en logisch is ingericht. We ervaren Speak als zeer positief. Speak is altijd bereikbaar, bereid om te helpen en mee te denken. Als er iets is, dan worden we snel geholpen. De bestellingen kunnen uiteraard altijd beter, maar tot dusver gaat het erg goed!” 

Vraag een offerte aan Bel mij terug of bel direct: 0513 - 201120