Magento en Online Marketing voor Filtersbestellen

Filtersbestellen.nl is een webshop die gespecialiseerd is in luchtfilters voor ventilatiesystemen.  Bij filtersbestellen.nl kan je terecht voor alle WTW filters van grote merken. Naast grote merken worden ook luchtfilters op maat gemaakt. Zo kunnen zij altijd het juiste filter bij klanten aanbieden. 

  • magento webshop voor filtersbestellen

Niet vindbaar in zoekmachines

De vorige webshop van Filtersbestellen draaide geen omzet en was nagenoeg niet vindbaar in zoekmachines. Na een vrijblijvende Quickscan van Speak was al snel duidelijk dat de webshop was voorzien van ongeschikte content en techniek. Dit zijn twee belangrijke factoren om goed te ranken in zoekmachines. 

Magento Webshop

Na advies van Speak en een inventarisatie van de eisen en wensen van Filtersbestellen.nl, was al snel duidelijk dat een Magento webshop de beste oplossing is. De shop is namelijk gebouwd op een aantal peilers. Eenvoud, snelheid, conversiegericht en mobielvriendelijk. 

Meer omzet dankzij SEO en Google AdWords campagnes

Speak heeft tijdens de webshop bouw advies gegeven voor een nieuwe navigatiestructuur, categorie-indeling en de URL’s van alle pagina's. De webshop staat hierdoor organisch hoog in de zoekresultaten op belangrijke zoektermen. Na een aantal maanden SEO campagnes gedraaid te hebben, is kracht bijgezet met Google AdWords en Google Shopping voor direct resultaat. Sinds de campagnes draaien voor SEO en AdWords voor Filtersbestellen wordt er steeds meer omzet gedraaid.

  • meer omzet dankzij SEO en AdWords campagnes

Reactie Filtersbestellen
Lisa Tulner, beheerder filtersbestellen.nl:  “We hebben een prachtige webshop die goed werkt en logisch is ingericht. We ervaren Speak als zeer positief. Speak is altijd bereikbaar, bereid om te helpen en mee te denken. Als er iets is, dan worden we snel geholpen. De bestellingen kunnen uiteraard altijd beter, maar tot dusver gaat het erg goed!” 

Vraag een offerte aan Bel mij terug of bel direct: 0513 - 201120