Magento webshop Hout en Bouwmaterialen

Hout en Bouwmaterialen is de webshop voor het bestellen van alles wat u nodig heeft voor het bouwen en verbouwen. Met een uitgebreid assortiment van hout- en bouwmaterialen, steigerhout, golfplaten, ijzerwaren en meer. Hiermee voorzien zij de markt in Nederland en België.

Doelstelling

Hout en Bouwmaterialen is met hun fysieke winkel al succesvol, echter wilden zij hun diensten en producten online uit gaan breiden en professionaliseren. Het doel is concreet: meer omzet draaien  middels een webshop en online marketing. Na goed overleg is besloten om een samenwerking met Speak aan te gaan.

Magento webshop

Speak heeft samen met Hout en Bouwmaterialen een responsive Magento webshop ontwikkeld die beschikbaar is op meerdere devices. Daarnaast wou Hout en Bouwmaterialen een ingebouwde verzend module, deze module berekend de verzendkosten op basis van de ingevulde postcode. Verder heeft Speak de zoekfuncties vereenvoudigd en de mogelijkheid ontwikkeld om de bestel statussen te optimaliseren. Met als doel een verbeterd bestelproces.

Multi-store

Met 8 webshops kan je absoluut spreken van een Multi-store. Alle webshops zijn gekoppeld aan slechts 1 Magento installatie. Het voordeel? Alle bestellingen, producten, voorraad en teksten worden op 1 plek beheerd en verwerkt. Waaronder: houtenbouwmaterialen.nlsteigerplanken.com, golfplaat.com en nog 5 webshops! Dit scheelt een hoop tijd ovoor het beheer.

Webshop promotie voor meer omzet

De volledige promotie van diverse webshops wordt beheert door Speak. Denk bijvoorbeeld aan Google AdWords en Google Shopping campagnes. Daarnaast wordt frequent gekeken om webshop optimalisaties (aanpassingen in de shops) waar nodig door te voeren om een hogere omzet te realiseren. Denk aan:

  • SSL Certificaten
  • Klantbeoordelingen met review ratings in Google zoekresultaten
  • Doorvoeren van Unique Selling Points op iedere pagina
  • One page check-out afrekenpagina 
  • en meer! 

Daarnaast heeft Speak ervoor gezorgd dat de vindbaarheid van Hout en Bouwmaterialen goed is, dit door middel van een zoekmachine optimalisatie.

Meer weten? 
Meer weten over onze webshop samenwerkingen? Neem gerust contact met ons op. We staan altijd open voor win-win situaties! 

Vraag een offerte aan Bel mij terug of bel direct: 0513 - 201120