Limburgia Featured
Abstract Orange Background 01

Verfrissende, nieuwe webshop voor Limburgia Vlaaien

Limburgia kent haar oorsprong in 1901 als lokale bakkerij de Haas in Haps (Noord Brabant) door het maken en verkopen van brood en traditionele vlaaien naar ambachtelijke receptuur. Inmiddels is Limburgia uitgegroeid tot één van de bekendste franchise formules in vlaaien, gebak, taarten, chocolade en ambachtelijk schepijs met bijna 50 winkels door heel Nederland!

Van Magento 1 naar Magento 2

Vorig jaar werd aangekondigd dat er vanaf 1 juni 2020 geen ondersteuning meer is voor Magento 1 versies. Ondanks dat de support stopt, blijft het wel mogelijk om Magento 1 te blijven gebruiken. Echter is het risico op veiligheidslekken groot en worden webshops een makkelijke prooi voor internetcriminelen. Voor Limburgia de hoogste tijd voor een overstap naar Magento 2. Resultaat? Een verfrissende, nieuwe webshop klaar voor de toekomst en die moeiteloos gekoppeld kan worden met leveranciers, winkelvoorraden en kassasystemen.

Inmiddels heeft Limburgia 50 franchise- en drie eigen vestigingen. De franchisenemers van Limburgia Vlaaien kunnen via het B2B portaal de bestellingen voor hun filiaal inzien, plaatsen en aanpassen. Daarnaast is er een koppeling ontwikkeld die de orderflow richting de productiesoftware van Marti Orbak Software in de bakkerij regelt. Marti Orbak Software is marktleider in software voor de bakkerijbranche.

Naast een professionele webshop, op basis van Magento, was de wens een toekomstgerichte middleware oplossing te laten ontwikkelen zodat verschillende systemen aan elkaar gekoppeld worden. De ontwikkelde middleware oplossing vormt de schakel tussen productie en verkoop. Het systeem, een transactionele database, koppelt producten, accounts, orders en vormt hiermee het hart van verschillende systemen die vanuit de middelware oplossing worden gevoed.

Efficiënter werken met Mollie

Voor de online betalingen in de webshop is er gekozen voor de Nederlandse betalingsprovider Mollie. Mollie maakt het eenvoudig om iDeal te koppelen aan een bankrekening. Elke organisatie en bedrijf of ondernemer kan op deze manier iDeal betalingen ontvangen zonder het gedoe van een rechtstreekse koppeling met een bank. In een handomdraai is Mollie gekoppeld aan de nieuwe webshop van Limburgia Vlaaien zodat ze efficiënter kunnen werken. De kassa's in de filialen draaien op software van MplusKASSA.

Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Gemeente Breda
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Friesewouden
Let's Speak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!