Tsjechiëxperience
Mc Tsjechiex

Travel webshop voor TsjechiëXperience

TsjechieXperience is dé reisspecialist voor wintersport, groepsreizen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenreizen naar natuurlijk: Tsjechië.

Nieuwere en modernere website

Het doel van de oude website van TsjechieXperience was voornamelijk het delen van informatie over Tsjechië. Te denken valt aan informatie over hotels, appartementen, sportactiviteiten, ballonvaart, wijnproeverijen etc. Echter wilden zij een nieuwere en modernere website waar het mogelijk is om een reis te reserveren en offertes aan te vragen. Wat ook een belangrijk punt was, is dat TsjechiëXperience de website zelf en makkelijk kon beheren. Daarom hebben wij een zeer gebruiksvriendelijke en goed werkende CMS aangeboden.

Samenstellen van jouw reis

In de op maat gemaakte boekingsmodule van TsjechiëXperience is het mogelijk om jouw gekozen hotel op maat samen te stellen. Hierdoor is TsjechiëXprience in staat om haar gasten in zo weinig mogelijk stappen te verleiden tot het maken van een boeking waarbij de gehele reis naar eigen wensen kan worden ingericht. Je kunt de webshop bekijken op www.tsjechiexperience.nl

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.