Website voor Biddle

Biddle is sinds 1960 gevestigd in Kootstertille, hier ontwikkelt, produceert en verkoopt Biddle apparaten voor de verwarming, ventilatie en koeling van gebouwen in de utiliteit, detailhandel en industrie. De producten van Biddle vinden hun weg naar meer dan 25 landen via de eigen fabrieken en de verkoopvestigingen.

Doelstelling

Biddle had als wens om klanten uit alle landen in vier verschillende talen te kunnen informeren over speciale acties en producten. Wel was belangrijk dat hierbij de huisstijl van Biddle niet uit het oog werd verloren.

Oplossing

Speak had al ervaring met  de ontwikkeling van de meertalige internetsite van Biddle. Toch was het ontwikkelen van dit mailingsysteem een hele uitdaging. De Engelse, Duitse, Franse en Nederlandse vestigingen hadden allemaal hun eigen wensen welke invoervelden op het inschrijfformulier moesten komen. Door het gebruik van vier verschillende inschrijfformulieren op de meertalige website, heeft Speak dit probleem opgelost. Hierdoor worden de klanten ook direct gesegmenteerd op de vier verschillende talen.

Resultaat

Biddle kan door het gebruik van Speak Mailer op een makkelijke manier de klanten in meerdere talen op de hoogte houden van acties en nieuwe producten. Door de uitgebreide statistieken en rapportagemodule, kan Biddle daarnaast exact zien en volgen hoeveel e-mails door de zakenpartners zijn geopend en wanneer ze zijn geopend. Daarnaast kan Biddle op vooraf geplande tijdstippen geheel geautomatiseerd mailings met Speak Mailer versturen.