Websites voor GGZ Friesland

GGZ Friesland is dé organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in Friesland. De organisatie helpt mensen het beste uit hun leven te halen. Hoe? Dat is o.a. vastgelegd in de beloftes op de website. Eén van die beloftes is dat men welkom is en dat GGZ Friesland daarom bijvoorbeeld goed bereikbaar is. Op locaties, telefonisch, per e-mail én via internet. Via 5 websites verstrekt GGZ Friesland gerichte informatie. Speak werd gevraagd om o.a. deze 5 websites onder haar hoede te nemen.

Doelstelling

Bea de Jong, communicatiemedewerker bij GGZ Friesland: “We hadden Speak ingeschakeld voor onze narrowcasting, dus we kenden elkaar al. We zagen veel voordelen om alles bij één gespecialiseerde partij onder te brengen.” Naast de websites en narrowcasting, kreeg Speak namelijk ook opdracht het intranet over te zetten.

Efficiënte oplossing

Speak zette de 5 websites over naar Speakpoint, het CMS van Speak. Dit CMS wordt ook ingezet voor het narrowcasting systeem en het intranet. Dat betekent voor GGZ Friesland slechts één systeem voor het eenvoudig beheren van alle websites, intranet én narrowcasting. Onze oplossing om voor GGZ Friesland het beste uit de online communicatie te halen. Bea de Jong: “Eén CMS werkt voor ons veel efficiënter, al moeten we nog wel even wennen aan Speakpoint. Speak denkt echter goed mee over oplossingen en voert eventuele aanpassingen snel uit.”

Resultaten tot nu toe

De website van GGZ Friesland inclusief die voor de onderdelen Kinnik, MindUpDenk en De Swaai zijn inmiddels overgezet. Samen met GGZ Friesland werkt Speak nog aan de puntjes op de i. Een grote uitdaging voor Speak, dat in een relatief kort tijdsbestek is gerealiseerd. Aansluitend hierop mag Speak binnenkort de restyling van de website van Kinnik verzorgen. “Ook het intranet is na periode van schaduwdraaien inmiddels overgezet. Het nieuwe design voor narrowcasting is goedgekeurd en Speak is met de realisatie daarvan inmiddels gestart. Tot slot werken we samen aan de ontwikkeling van een beslisboom, een soort online stappenplan voor mensen met een hulpvraag. Kortom: een succesvolle samenwerking met mooie resultaten!”, aldus Bea de Jong.