GGZ Friesland Website
Mc GGZ Website

Nieuwe websites GGZ Friesland

GGZ Friesland biedt professionele hulp aan mensen met ernstige psychiatrische problemen. Jaarlijks maken zo'n 22.000 mensen gebruik van hun diensten. GGZ Friesland biedt zorg op twaalf verschillende locaties, verspreid over de provincie Friesland. Met het doel om het beste uit je leven te halen, probeert GGZ hun patiënten hun eigen identiteit terug te laten winnen.

De website die destijds in beheer was sloot niet meer aan bij het imago en de doelstelling van GGZ Friesland. GGZ wil zich profileren als kennisinstituut waarbij mensen met een ernstige psychiatrische aandoening terecht kunnen. Met een nieuwe website zouden zij dit imago beter uit kunnen dragen naar de buitenwereld. Binnen de nieuwe website is de kennisbank het “pareltje” geworden. Binnen de kennisbank worden relevante video’s, artikelen, blogs en onderzoeken gepubliceerd. Hierdoor kan GGZ Friesland zich als specialist positioneren en tegelijkertijd kennis en ervaring overdragen.

Binnen de website realiseerde Speak een geavanceerde zoekmachine op basis van ElasticSearch. Elasticsearch zoekt niet alleen in de website pagina's maar ook in bestanden zoals pdf’s. Dit doet het systeem niet alleen heel erg snel, maar ook slim. Het houdt rekening met spelfouten en weegt de gevonden resultaten op mate van relevantie. Goede zoekresultaten dus, wat bijdraagt aan tevreden website bezoekers!

Naast de website van GGZ Friesland heeft Speak in het verleden de website van MindUp, VanAndel en Kinnik gerealiseerd, ieder gefocust op hun eigen doelgroep cliënten. 

GGZ Featured 01
GGZ Friesland
Intranet
Shutterstock 120305170
GGZ Friesland
MedAlert App
Shutterstock 1054132124
GGZ Friesland
Vider App
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.