Nieuwe website en narrowcasting schermen voor Hajé

  • haje hotels en restaurants

Hajé beschikt over twee hotels in het hart van Friesland en vier restaurants aan de snelweg. De huiselijke sfeer, goede service en vriendelijke prijs maken Hajé het ideale rustpunt. De hotels bevinden zich in Joure en Heerenveen. Twee van de restaurants zijn gelegen aan de A6 in Flevoland, de overige twee bevinden zich op Lelystad Airport en aan de A13 ter hoogte van Delft.

Verbinden en informeren

Hajé wil weggebruikers informeren over het restaurant en de aanbiedingen. Daarnaast wil Hajé de gasten van het restaurant voorzien van actuele informatie. Later hebben wij ook de opdracht gekregen om een internetapplicatie te ontwikkelen voor Hajé shops, hotels & restaurants. Hierbij het speciale verzoek om een online veiling te kunnen laten plaatsvinden. Verder is er een nieuwsbriefmodule en een webwinkel ingebouwd.

  • narrowcasting haje restaurants

Perfecte narrowcastingoplossing

Speak realiseerde een narrowcastingoplossing in restaurant De Lepelaar. Mensen die op hun bestelling wachten, worden via drie beeldschermen geïnformeerd over het Hajé-concept, de activiteiten, het nieuws, de aanbiedingen, menu’s en de diverse arrangementen. Daarnaast hebben wij gezorgd voor drie lichtkranten (informatiezuilen): twee langs de A6 en één bij Joure. Een paar honderd meter voor de restaurants verrijst een grote reclamepaal met daarop een lichtkrant met wisselende Hajé-informatie. 

Verder bevat de internetsite algemene bedrijfsinformatie over Hajé, vacatures, menukaarten, een nieuwsbriefmodule en een webwinkel. Alle inhoudelijke informatie van de internetsite, het instore TV-circuit, digitale nieuwsbrief, de webwinkel en de lichtkranten is te vullen en te veranderen door iedere medewerker op een werkplek met toegang tot internet. Het webbased Content Management Systeem van Hajé fungeert als een ware communicatie cockpit.

  • website ontwikkeling haje hotels restaurants

Resultaat

Hajé trekt meer bezoekers door de inzet van lichtkranten en biedt haar klanten een aangename ‘wachtverzachter’ in het restaurant. Hajé-TV getrakteerd op informatie en aanbiedingen van Hajé, actuele weersinformatie en nieuwsberichten van de Telegraaf. Via de internetsite kunnen mensen ook thuis nog even bekijken wat er op de kaart staat of verdere informatie vinden over het bedrijf. Hajé is meer dan alleen een wegrestaurant. De algemene bedrijfspresentatie van Hajé informeert gasten thuis en onderweg!