Kooi Featured 02
Mc Kooisecurity

Toekomstbestendige website voor Europees Marktleider Kooi Security

Kooi Security is dé marktleider op het gebied van innovatieve camerasystemen en mobiele surveillance. Zo zijn er in de afgelopen jaren speciale bewakingssystemen ontwikkeld voor de zonne- en energiebranche, branddetectie in de afvalverwerkende industrie en voor complexe bouwplaats beveiliging.

Internationaal samenwerken

Het hoofdkantoor van Kooi Security is gevestigd in Drachten en beschikt verder over vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Denemarken. Door de enorme groei van Kooi Security, vijf vestigingen en klanten verspreid over delen van Europa en Zuid-Afrika, waren ze op zoek naar een toekomstbestendig contentmanagementsysteem. De Europese marktleider wil zijn producten sneller op de internationale markt brengen zonder technische rompslomp. De oplossing? Een nieuwe website in het gebruiksvriendelijke CMS Umbraco met per vestiging een eigen website-inrichting.

 

 

Rustige, overzichtelijke en uniforme uitstraling

Samen met Kooi Security gingen we op zoek naar de balans tussen een uniforme uitstraling en de juiste mate van flexibiliteit om iedere lokale markt te bedienen. Zowel de techniek als het ontwerp van de website is volledig herzien en ingestoken op de beleving van de websitebezoeker. Dit kun je zien aan de effectieve menustructuur: uitermate geschikt voor mobiel en tablet, overzichtelijk en makkelijk om voor bezoekers snel de juiste informatie te vinden. Dit alles heeft geleid tot een professionele website met een uniforme uitstraling en optimale mogelijkheden om per land nieuwe leads te genereren.

Eén login, één installatie, één overzicht

De uitdaging bij deze website zat hem in de meertaligheid: er zijn 5 talen waarbij elke taal zijn eigen omgeving heeft. Dankzij een slimme toekenning van gebruikersrechten (centraal en decentraal) kan Kooi Security alle omgevingen makkelijk aanpassen vanuit één CMS waar én wanneer ze maar willen. Geen gedoe met inlognamen of het wisselen tussen websites. Umbraco heeft een ruime selectie aan flexibele contentblokken waardoor elke medewerker binnen zijn omgeving de pagina’s op de website kan aanpassen zonder zich zorgen te maken over de opmaak. Kooi Security is met haar nieuwe website klaar voor de toekomst!

Gardena
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Gemeente Breda
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.