Website Corporate Mind Up
Website Corporate Mind Up

Verfrissende, nieuwe corporate website voor MindUp

MindUp begeleidt mensen met een psychiatrische beperking die hen in de weg zit bij het wonen, werken en meedoen in de samenleving. Ze ondersteunen hun cliënten op hun weg naar herstel. Met een specialistische aanpak, team gedreven medewerkers en een samenwerking met behandelaren en collegiale instellingen is MindUp dé organisatie voor (woon-) begeleiding en dagbesteding in Friesland. 

Succesvolle samenwerking

Na een aantal succesvolle eerdere samenwerking (zie corporate website, app, intranet) heeft GGZ Friesland Speak opnieuw gevraagd voor het ontwikkelen van een professionele en responsive corporate website voor MindUp, onderdeel van GGZ Friesland. De huidige website hebben we in een nieuw, verfrissend en modern design gegoten waarbij de nadruk ligt op gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. 

Gebruiksvriendelijke website-structuur

Voor de ontwikkeling van de nieuwe website is gebruik gemaakt van het Umbraco CMS. Dit CMS is gebruiksvriendelijk, behaalt uitstekende prestaties en is zeer geschikt voor de meest moderne webdesigns. De uitdaging bij de realisatie van de website lag bij de structuur van de website: hoe zorg je dat de verschillende doelgroepen van MindUp de juiste informatie vinden? Hiervoor hebben we een less-is-more interactiemodel toegepast zodat elke doelgroep in één opslag snel en efficiënt de juiste informatie voor zich heeft. Door iedere doelgroep zijn eigen ‘homepage’ te geven, is er een eenduidige en gebruiksvriendelijke structuur ontstaan.

Stefan van den Driest, communicatiemedewerker GGZ Friesland: ''De site heeft een grote upgrade gehad welke snel gerealiseerd werd. Door de vele (digitale) overleggen met een fijne informele sfeer waren de lijntjes kort en verzoeken snel afgestemd. We kijken uit naar het volgende project met Speak!''

Volledig responsive webdesign

De nieuwe corporate website heeft een eenduidige en consistente werking op alle apparaten. Niet alleen via een desktop pc, maar ook via een mobiel en tablet moet een websitebezoeker een goede ervaring krijgen en geënthousiasmeerd worden zich aan te melden bij MindUp. De website beschikt over een volledig responsive webdesign zodat aanmeldingen bij MindUp eenvoudig op elk type apparaat gemaakt kunnen worden.

Meer weten over deze case of de mogelijkheden? Neem contact op voor vrijblijvend advies of een afspraak!

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.