Website voor juristen van der Woude & van der Woude

Suzanne en Marjolein van der Woude zijn zussen met een gedeelde passie: arbeidsconflicten oplossen. Die gedeelde passie maakte dat zij eind 2010 ook zakenpartners werden. Ze startten hun eigen arbeidsrechtjuristenkantoor op in Heerenveen genaamd: Van der Woude & Van der Woude. Marjolein: “Mensen vinden de stap naar een advocaat vaak groot. Wij zijn bewust een klein, open maar zeer deskundig kantoor met jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit bieden. Dit, samen met ons scherpe uurtarief, maakt het verschil met een advocaat!''. 

Nog toegankelijker via de website

Een website is voor startende ondernemers tegenwoordig onmisbaar. In het kader van toegankelijkheid werd die noodzaak voor Van der Woude & Van der Woude nog eens extra onderstreept. Marjolein: “Voor onze website wilden we het liefst zakendoen met een bedrijf dat ook gevestigd was in Heerenveen. Dat leek ons praktischer. We kwamen toen al vrij snel uit op Speak!” Na een kennismakingsgesprek werden de uitgangspunten van Suzanne en Marjolein vormgegeven in een ontwerp en structuur van de website. Een overzichtelijke en toegankelijke website met korte en krachtige teksten en een open en deskundige uitstraling. Marjolein:“Het voorstel van Speak sprak ons meteen aan, evenals het content management systeem Speakpoint waarmee we zelf eenvoudig de website kunnen beheren.”

Aanvullende begeleiding in zoekmachineoptimalisatie

Suzanne en Marjolein schreven zelf de teksten en kregen hierbij begeleiding van Speak. “Die hulp was voor ons van grote toegevoegde waarde. We kregen tips over de inrichting van de website en het opzetten van de teksten in het kader van zoekmachine-optimalisatie (SEO).” En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. De website draait nu ruim anderhalf jaar en staat op termen als ‘arbeidsrecht’ en ‘arbeidsjurist’ gekoppeld aan de regio’s ‘Heerenveen’, ‘Friesland’, ‘Groningen’ en Drenthe’ zeer hoog in de Google zoekresultaten. Van der Woude & Van der Woude staat inmiddels dus duidelijk op de kaart. Marjolein: “Dat merken we ook, want er zijn veel cliënten die via de website met ons in contact komen. Wat dat betreft is de website voor ons met recht een succes!”