Website Wind Groep

Wind Groep is actief op het gebied van architectuur, design & build, vastgoedbeheer, opstalontwikkeling en gebiedsontwikkeling. In heel Nederland staan originele woningbouwprojecten die door Wind Groep zijn ontworpen en gerealiseerd. Als onafhankelijk ontwikkelaar werkt Wind Groep samen met de beste bouwers om woningbouwprojecten te realiseren.

Doelstelling

Wind Groep werkt met drie verschillende doelgroepen: overheid, bedrijven en particulieren. Door het inzetten van de nieuwe website wil Wind Groep op doelgroepniveau de drie doelgroepen en potentiële klanten voorzien van correcte, volledige en enthousiasmerende informatie. Het doel is het realiseren van afspraken met verkoopmanagers, brochure aanvragen en ingevulde contactformulieren.

Oplossing

Speak realiseerde de internetsite voor Wind Groep met het oog op de drie doelgroepen. Door het gebruik van verschillende landingspagina’s en functionaliteiten heeft Speak meerdere doelstellingen weten te realiseren. De doelgroep ziet op de nieuwe website in één opslag wat Wind Groep doet en wat hun onderscheidende vermogen is. De doelgroep heeft de mogelijkheid om referentieprojecten te bekijken en kan deze informatie downloaden. De particuliere bezoeker kan snel en makkelijk op de website zien welke woningen en kavels momenteel beschikbaar zijn en welke projecten in ontwikkeling zijn. Daarnaast is het makkelijk om direct contact met Wind Groep te zoeken.

Wind Groep werkt met het gebruiksvriendelijk Speakpoint multichannel systeem waarmee men eenvoudig zelf alle webpagina’s kan beheren.

Resultaat

Het werken met het CMS van Speakpoint en de daaraan gekoppelde statistiekpakketten zorgen voor een praktische manier om vorm en inhoud van de website op de doelstellingen af te stemmen. Op deze manier kan Wind Groep eenvoudig een analyse maken en waar nodig de communicatiestrategie bijsturen.