Ferry Corsten’s App-only megamix nu in de App Store!

Ferry Corsten viert zijn 20e verjaardag als producer met een speciale App. De App bevat een megamix met zijn beste tracks van de afgelopen 20 jaar en veel exclusief beeldmateriaal. Hij is de eerste artiest wereldwijd die zijn album uitsluitend via een App uitbrengt. Een must have voor iedere fan van Ferry Corsten en Dancemuziek in het algemeen.

App in plaats van Album
De Ferry Corsten 20 Years App doet recht aan zijn hele oeuvre en carrière en bevat uniek beeld- en geluidsmateriaal. Speciaal voor de App heeft Ferry namelijk een uur durende mix gemaakt met 34 van zijn beste tracks.

Naast de megamix kun je een fotomorph zien van Ferry’s gezicht door de jaren heen, uniek beeldmateriaal van zijn muzikale leven, zijn Dance events en zijn werk in de studio. Ook afbeeldingen van zijn albums, tracklists en een link naar iTunes om het betreffende album of nummer direct aan te kunnen schaffen zijn in de App opgenomen. Kijk voor een impressie op ferrycorsten.com/20.

Celebrating 20 Years
Ferry heeft met veel plezier aan de App mix gewerkt: “Time flies when you’re having fun! De afgelopen 20 jaar zijn omgevlogen en ik kijk uit naar de volgende 20 jaar. Ik hoop dat jullie net zo van de App genieten als ik heb gedaan tijdens het maken er van. Ik wil iedereen bedanken voor de support. Zonder jullie zou ik niet zijn waar ik nu ben!”

Ferry Corsten door de jaren heen
Ferry is één van de grootste Nederlandse Dance producers. Hijbegon zijn carrière in 1991 met de release van zijn eerste track ‘Spirit of Adventure’. In 1995 won hij de Grote prijs van Nederland, werd hij verkozen tot Producer of the Year tijdens de prestigieuze Ericsson Muzik Awards en ontving hij een Zilveren Harp. Dit jaar is hij genomineerd voor de Gouden Harp, een oeuvreprijs van Buma Cultuur.

In 2007 lanceerde hij Full on Ferry, avonden waarop hij zijn fans verrast met spectaculaire showelementen en unieke back to back sets met wereldartiesten. In dat jaar ontstond ook Corsten’s Countdown, een unieke interactieve Dance radioshow waarbij luisteraars wekelijks via onder andere Facebook kunnen stemmen op hun favoriete track. De radioshow wordt in meer dan 50 landen uitgezonden en is jaarlijks genomineerd voor beste radioshow van de wereld.

Met zijn platenlabel Flashover Recordings maakte hij remixes voor onder andere U2, Faithless, Moby, The Killers, Duran Duran en Public Enemy. Ferry heeft meerdere albums op zijn naam staan en werkt momenteel aan een nieuw album met topartiesten, dat begin volgend jaar op Flashover Recordings wordt uitgebracht.

Ferry Corsten's App in de media
Speak heeft in nauw overleg met Ferry Corsten en zijn management zorggedragen voor de volledige ontwikkeling van de App: concept, interactie, design en techniek. Deze App is een absolute aanrader voor iedere fan van Ferry. Ferry Corsten 20 Years is voor €4,99 te verkrijgen in de Appstore!
Lees meer over Ferry Corsten 20 years app in de media


Interessante websites

Meer achtergronden over Ferry Corsten, zijn Twitter- en Facebookpagina en WKNDR filmpjes kun je vinden op:
ferrycorsten.com

facebook.com/ferrycorsten
twitter.com/ferrycorsten
youtube.com/ferrycorstenofficial

Cases
 • De Beier
  NHL Hogeschool
  Van Der Woude
  GGZ Friesland
 • Wagenborg
  Bacardi Nederland
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
 • Stichting DBF
  OSG Singelland
  Olea Hof
  Antonius Ziekenhuis
 • Ambulancezorg Groningen
  Smoeltjes
  PéPé Snackservice
 • Biddle
  GGZ Friesland
  Beweging 3.0
  Nij Smellinghe
 • Wind Groep
  Google Adwords Campagne voor Verkoopjetruck.nl
  FC-Educatie
  Hajé
 • NHL Hogeschool
  Solar Systemen
  Stenden Hogeschool
  Electrabel
 • De Friese Wouden
  Bibliotheek Kennemerwaard
  De Friese Wouden
  ROC Friese Poort
 • Mokobouw
  Wieke Wonen
  Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen
 • Mijneigenvlag.nl
  Kramp
  Persbureau Ameland
  Werktijd Uitzendburo
 • Afûk
  Centrum voor Specialistische Farmacie
  Lely Consumables
  Magento webshop Misenta
 • Novema TV
  Balanza
  Filtersbestellen Magento webshop
  Rederij Doeksen
 • Noorderpoortcollege
  Friesland College
  VCD
 • SmiLease
  Veilig Verkeer Nederland
  Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
  Holland webwinkel Magento webshop
 • Limburgia
  Almere College
  Pansite Nederland Magento webshop
 • Intersport de Leeuw
  Olea Hof
  Sportstad