.FRL domein registreren

  • FRL domein kopen

ALS EERSTE EEN .FRL DOMEINNAAM?

Friesland is met de .frl domeinextensie de eerste provincie in Nederland met een eigen domeinnaam. De .frl domeinnaam is een zeer interessante ontwikkeling voor zowel bedrijven als inwoners van Friesland. Speak biedt als Fries internetbureau deze domeinnaam natuurlijk aan.

Vergroot je kansen!
Uit de vele aanvragen die wij krijgen, blijkt dat de .frl domeinnaam erg populair is. Om de kans te vergroten dat jij je gewenste .frl domein kunt vastleggen, kun je bij Speak nu alvast je .frl domeinnaam bestellen. Wij doen er dan alles aan om je gewenste domeinnaam voor je vast te leggen. Vanaf 14 april is de .frl domeinnaam voor iedereen te registreren, waardoor het mogelijk is dat jouw gewenste domeinnaam dan bezet is. Registreer voor 2 april je .frl domein om extra kans te maken!

WAAROM EEN .FRL DOMEINNAAM REGISTREREN?

De .frl domeinnaam is een bijzondere domeinextensie. .Frl is namelijk de nieuwe domeinextensie van Friesland. De .frl domeinnaam is na de .nl domeinnaam pas het tweede officiële Top Level Domein (landsextensie) in Nederland. Een bijzondere primeur dus!

Voor bedrijven en inwoners van Friesland biedt de .frl domeinnaam mooie kansen. Wanneer je een bedrijf of website hebt die zich richt op Friesland, mag een .frl domeinnaam natuurlijk niet ontbreken.

Wij Friezen zijn trots op onze provincie en kunnen dat met deze domeinnaam extra uitdragen. Heb je bijvoorbeeld een camping, hotel, restaurant of botenverhuurbedrijf in Friesland, dan biedt een .frl domeinnaam een enorm voordeel. Bezoekers zien in één oogopslag dat het om een bedrijf in Friesland gaat.

BESTEL HIER JE .FRL DOMEIN(EN)!

Via dit formulier kun je aangeven in welke domeinen je geïnteresseerd bent. Je hebt al een eigen .frl domeinnaam vanaf € 39,75 per jaar!