Online marketing analyse

Met een online marketing analyse van Speak, ontdek je waar jouw groeikansen online liggen. We onderzoeken hoe je er online voor staat door de volgende elementen te analyseren. Word je website gevonden op de juiste zoekwoorden? Is de techniek van je website in orde? Welke mogelijkheden zijn er om (beter) te adverteren in Google? Op welke social mediakanalen kun je jouw doelgroep het beste bereiken? Hoe kan je website of -shop leiden tot meer conversies? Is je website gebruiksvriendelijk?

Ook de concurrentie, huidige trends en online marketingkanalen worden geanalyseerd. Je ontvangt een uitgebreid rapport met alle onderzoeksresultaten en concrete aanbevelingen over jouw online groeikansen. Elke onderneming is uniek en heeft zijn eigen aanpak nodig. Onder het genot van een kop koffie bespreken we met jou de uitkomsten en beantwoorden we al jouw vragen!

Gratis en vrijblijvend, advies op maat én concrete aanbevelingen

Je weet nu hoe je jouw online marktpositie kunt verstevigen, aan de slag! Heb je hulp nodig? Geen probleem! Speak is een full service internetbureau en heeft professionals voor alle disciplines in huis. Wij helpen je graag met technische en grafische aanpassingen, ondersteuning via onze supportafdeling en online marketing.

Cases
 • Olea Hof
  Limburgia
  De Friese Wouden
 • Werktijd Uitzendburo
  Wordpress website voor Mavasol
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  Intersport de Leeuw
 • Solar Systemen
  SmiLease
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Adwords & Google Shopping voor De Boer Dental
 • Filtersbestellen Magento webshop
  Bacardi Nederland
  Google Adwords Campagne voor Verkoopjetruck.nl
 • Online marketing voor SolidoMano
  Balanza