Online Strategie

 • online marketing strategie bureau

Alle online diensten die wij aanbieden zijn onderliggend aan een gedegen strategie. Een strategie die samen met jou wordt bepaald. Wat wil je bereiken met jouw website of webshop en welke middelen denk jij daar voor nodig te hebben?

Om een goed antwoord op bovenstaande vragen te krijgen moeten we natuurlijk eerst resultaten inzichtelijk krijgen. Zijn er al doelen ingesteld voor de website? Wat zijn de doelen? Wat betekent dat doel voor de organisatie? Welke middelen zijn al eens gebruikt om doelen te behalen? Dit zijn vragen om eens lekker met ons over te sparren. Wij zijn dol op dit soort vraagstukken!

Waar gaan we met jou naar toe?

In een kennismakingsgesprek horen we graag de wensen en doelstellingen. Samen kijken we naar de prestaties van de website/webshop in het verleden, naar prestaties van dit moment en waar naar verwachting de beste resultaten te behalen vallen in de toekomst. 

Een uitgekiende strategie

Speak onderzoekt het zoekgedrag en behoeften van jouw doelgroep en bezoekers en stemt daar de juiste online marketing middelen op af. Gaan we samen de social media zee bevaren, gaan we op reis naar de top van zoekmachine-optimalisatie land of leggen we de scope op online adverteren? Samen komen gaan we op pad naar het gewenste doel! 

Contact
Meer weten hoe we dat voor vele andere klanten hebben gedaan? Neem gerust contact op! 

Cases
 • Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen
  Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
  Magento webshop Misenta
  Pansite Nederland Magento webshop
 • Olea Hof
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Bacardi Nederland
  Google Adwords Campagne voor Verkoopjetruck.nl
 • Filtersbestellen Magento webshop
  Werktijd Uitzendburo
  De Friese Wouden
 • SmiLease
  Intersport de Leeuw
  Balanza
 • Limburgia
  Solar Systemen
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop