Online Strategie

 • online marketing strategie bureau

Alle online diensten die wij aanbieden zijn onderliggend aan een gedegen strategie. Een strategie die samen met jou wordt bepaald. Wat wil je bereiken met jouw website of webshop en welke middelen denk jij daar voor nodig te hebben?

Om een goed antwoord op bovenstaande vragen te krijgen moeten we natuurlijk eerst resultaten inzichtelijk krijgen. Zijn er al doelen ingesteld voor de website? Wat zijn de doelen? Wat betekent dat doel voor de organisatie? Welke middelen zijn al eens gebruikt om doelen te behalen? Dit zijn vragen om eens lekker met ons over te sparren. Wij zijn dol op dit soort vraagstukken!

Waar gaan we met jou naar toe?

In een kennismakingsgesprek horen we graag de wensen en doelstellingen. Samen kijken we naar de prestaties van de website/webshop in het verleden, naar prestaties van dit moment en waar naar verwachting de beste resultaten te behalen vallen in de toekomst. 

Een uitgekiende strategie

Speak onderzoekt het zoekgedrag en behoeften van jouw doelgroep en bezoekers en stemt daar de juiste online marketing middelen op af. Gaan we samen de social media zee bevaren, gaan we op reis naar de top van zoekmachine-optimalisatie land of leggen we de scope op online adverteren? Samen komen gaan we op pad naar het gewenste doel! 

Contact
Meer weten hoe we dat voor vele andere klanten hebben gedaan? Neem gerust contact op! 

Cases
 • Adwords & Google Shopping voor De Boer Dental
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
 • Magento webshop Misenta
  SmiLease
  Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen
 • Pansite Nederland Magento webshop
  Bacardi Nederland
  Werktijd Uitzendburo
  Olea Hof
 • Limburgia
  Balanza
  Filtersbestellen Magento webshop
  De Friese Wouden
 • Intersport de Leeuw
  Google Adwords Campagne voor Verkoopjetruck.nl
  Solar Systemen
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop