Online marketing trainingen

 • online marketing trainingen

Jouw internetcampagnes tillen we graag naar een hoger niveau. Dat doen we door je campagnes te beheren, te optimaliseren, maar ook door onze kennis aan jou over te dragen! Met de maatwerk trainingen van Speak leer jij maximaal rendement uit jouw campagnes te halen. Of je nu jouw campagnes laat beheren door Speak of juist zelf aan de slag wilt gaan: wij delen graag onze passie!

Google Ads training

Effectief adverteren begint bij de basis: kennis van de werking en de eindeloze mogelijkheden is essentieel. In deze training leer je hoe je campagnes effectief inricht voor maximaal resultaat. Je leert hoe je de prestaties van je campagnes kunt meten en verbeteren.

Google Analytics training

Leer omgaan met Google Analytics. Je maakt kennis met instellingen, standaardrapporten en wekelijkse dashboards. Met gerichte adviezen en tips voor jouw onderneming begrijp je hoe jouw website en marketingmiddelen presteren.

SEO training

Je wilt beter gevonden worden in de zoekmachine? In deze training leer je de kneepjes van het vak. De trainingen hebben een opbouwend karakter en zijn erop gericht om jou in te werken in het proces van zoekmachine-optimalisatie. Daarbij ga je praktisch te werk en geven we tips voor jouw CMS.

Cases
 • Beregeningsspecilast Magento webshop
  Filtersbestellen Magento webshop
  Wordpress website voor Mavasol
  Werktijd Uitzendburo
 • Online marketing voor SolidoMano
  Intersport de Leeuw
  SmiLease
 • Balanza
  Google Adwords Campagne voor Verkoopjetruck.nl
  Adwords & Google Shopping voor De Boer Dental
 • Bacardi Nederland
  De Friese Wouden
  Olea Hof
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
 • Limburgia