Online marketing trainingen

 • online marketing trainingen

Jouw internetcampagnes tillen we graag naar een hoger niveau. Dat doen we door je campagnes te beheren, te optimaliseren, maar ook door onze kennis aan jou over te dragen! Met de maatwerk trainingen van Speak leer jij maximaal rendemten uit jouw campagnes te halen. Of je nu je campagnes laat beheren door Speak of juist zelf aan de slag wilt. Wij delen graag onze passie!

AdWords training

Effectief adverteren begint bij de basis. Kennis van de werking en de mogelijkheden is essentieel. In deze training leer je hoe je campagnes effectief inricht voor maximaal resultaat. Je leert hoe je de prestaties van je campagnes kunt meten en verbeteren.

Analytics training

Leer omgaan met Google Analytics. Je maakt kennis met instellingen, standaardrapporten en dashboards. Met gerichte adviezen en tips voor jouw onderneming begrijp je hoe jouw website en marketingmiddelen presteren.

SEO training

Je wilt beter gevonden worden in de zoekmachine? In deze training leer je de kneepjes van het vak. De trainingen hebben een opbouwend karakter en zijn erop gericht om jou in te werken in het proces van zoekmachine-optimalisatie. Daarbij ga je praktisch te werk en geven we tips voor jouw CMS.

Cases
 • Filtersbestellen Magento webshop
  Olea Hof
  Intersport de Leeuw
  Solar Systemen
 • Werktijd Uitzendburo
  Balanza
  Online marketing voor SolidoMano
 • Adwords & Google Shopping voor De Boer Dental
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  Bacardi Nederland
 • Limburgia
  De Friese Wouden
  Wordpress website voor Mavasol
 • Google Adwords Campagne voor Verkoopjetruck.nl
  SmiLease