Hosting op maat

  • it hosting

VPS Hosting op maat

Bij Speak IT heb je de mogelijkheid om een VPS door ons te laten hosten, wij hebben geen standaard pakketten maar leveren alles op maat. Op maat leveren doen we omdat wij niet geloven in standaard, iedere organisatie is anders en verdiend een VPS die daarbij past.

Applicatie Hosting

Speak IT kan je applicatie of website hosten op state-of-the-art apparatuur in een optimaal datacenter in. Naast de interne redundantie werking van onze servers (veel componenten zijn dubbel uitgevoerd) hebben wij ook reserve servers “Hot standby” beschikbaar. De servers kunnen prestatiekrachten op drukke momenten waarborgen doordat ze niet tot aan de maximale capaciteit gevuld worden. Verder zijn alle netwerkcomponenten dubbel uitgevoerd en kunnen gebruikmaken van back-uproutes voor het behoud van verbinding bij calamiteiten.

Back-ups

Speak IT maakt in ieder geval elke nacht back-ups van alle servers en indien gewenst vaker. De back-ups zijn verspreid over meerdere locaties. Op deze manier is je data beschermd tegen calamiteiten.

Monitoring

Het Speak netwerk wordt 24 uur per dag gemonitord, ook 's nachts en in het weekend is er een technisch team actief dat eventuele storingen signaleert en ze waar mogelijk direct oplost.

SLA

Speak heeft gemiddeld 99,9% uptime. Ons netwerk wordt gemonitord en storingen worden per sms bij ons technisch team afgeleverd. Zodra er iets opvallends gebeurt, ontvangt ons technisch team een sms waarna zij direct in actie komen. 

Beveiliging

Alle servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd. De manier waarop ons netwerk is ingericht, voldoet aan de hoogste en meest recente standaarden. Wanneer je persoonlijke, financiële of creditcardgegevens over internet verstuurt, is het verstandig de applicatie met een SSL-certificaat uit te breiden. De communicatie tussen de webserver en de cliënt (bezoeker) vindt dan versleuteld plaats, wij helpen je daarbij.

Hoe nu verder?

Denk je eraan om de hosting bij ons uit te besteden? Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?