Geheel vernieuwde website voor Oleahof Uitvaartzorg!

De compleet vernieuwde website voor Oleahof Uitvaartzorg staat online! Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren is de website geheel vernieuwd en voorzien van een gebruiksvriendelijk design.

Vooruitstrevend familiebedrijf

Oleahof Uitvaartzorg is een vooruitstrevend familiebedrijf en werkzaam in de gehele kop van Noord-Holland. Met 2 eigen locaties in Den Helder en Julianadorp is Oleahof de grootste uitvaartorganisatie in de kop van Noord-Holland. Inmiddels verzorgt Oleahof Uitvaartzorg uitvaarten in 10 prachtige locaties en vond door deze uitbreiding dat het tijd werd voor een nieuwe website!

Website in een nieuw jasje

Met trots en blijdschap werden wij, Internetbureau Speak, (nogmaals) ingeschakeld om een nieuwe website te ontwikkelen! Eerder kregen wij ook als eens de opdracht om voor Oleahof een nieuwe website te bouwen, online campagnes te doen en de huisstijl compleet te vernieuwen. Het doel was een frisse, moderne en gebruiksvriendelijke website maar wel met herkenbare elementen. Er is daarom gekozen voor Umbraco CMS. Het systeem is gebruiksvriendelijk, zeer veilig en behaalt uitstekende prestaties.

Daarbij leent Umbraco zich voor de grotere en complexere websites en online oplossingen. Zo wordt er op dit moment gewerkt aan een koppeling tussen de nieuwe website en de narrowcasting schermen van Oleahof. Het doel is om de uitvaartagenda (waar de komende uitvaarten instaan) te presenteren op de narrowcasting schermen in de verschillende locaties van Oleahof Uitvaartzorg. 

Hoger in Google

De website is geheel responsive, overzichtelijk en eigentijds zodat je als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. Nadat de nieuwe website live is gegaan, zijn we ook begonnen met SEO werkzaamheden met als doel beter vindbaar te zijn in de zoekmachines. Ook wordt met online campagnes continu gewerkt aan het verhogen van de naamsbekendheid en de zichtbaarheid in zoekmachines!