Portal Ontwikkelen (1)
Portal Laten Bouwen


Online hulp bij schulden en verantwoord lenen

Een kredietportaal biedt jouw klanten dé mogelijkheid om zelfstandig handelingen te regelen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe lening aanvragen, bestaande betaalopdrachten bekijken of het wijzigen van persoonlijke gegevens. Met een kredietportaal zorg je voor een kortere doorlooptijd, meer inzicht in de processen en een enorme kostenbesparing. 

Snelle digitale communicatie

Met een kredietportaal op maat zorg je voor snelle digitale communicatie tussen schuldeisers en schuldhulpverleners. Je creëert een online omgeving waarin jouw klanten 24 uur per dag eenvoudig toegang krijgen tot alle relevante informatie en data. Doordat we alle soorten koppelingen kunnen realiseren, zorgen we ervoor dat processen sneller, veiliger en efficiënter verlopen. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van portal met een internetkassa zodat ingelogde gebruikers via iDeal extra aflossingen kunnen doen. 

Centraal, actueel en altijd bereikbaar

Voor het ontwikkelen van een geslaagd kredietportaal, bepalen we samen met jou de digitale strategie. Aan de hand van de gekozen strategie vormen we de meest geschikte customer journey en wordt het belangrijk om de functionaliteiten samen te bepalen. Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

Cases
Shutterstock 1395262844
Kredietbank Nederland
Webportaal schuldhulpverlening
GGZ Featured 01
GGZ Friesland
Intranet
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.