Speaking News 1920X400px
Nieuws

Ook Internetbueau Speak werkt vanuit huis

10 april 2020

De Nederlandse overheid heeft drastische maatregelen getroffen vanwege het Coronavirus. Wij nemen ook onze verantwoordelijkheid en werken allemaal vanuit huis om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Wij dragen ons steentje bij aan de oproep van onze premier, maar zorgen er wel voor dat we als team volledig inzetbaar zijn. 

Wij staan, zoals altijd, voor jullie klaar

Onze developers zijn goud waard en kunnen niet leven zonder onze designers. En wat is een project zonder projectleider en een bedrijf zonder directie? Dan hebben we het nog niet eens over onze klanten gehad. De gezondheid van onze mensen en contactpersonen zijn onze hoogste prioriteit. Want: we kunnen gewoonweg niet zonder elkaar! We zetten alle zeilen bij om onze klanten ook in deze situatie het beste van onszelf te bieden en de hinder tot een minimum te beperken. Voor zover we daar niet meteen helemaal in slagen, hopen we op jullie begrip en medewerking.

  • Afspraken met onze klanten vinden zoveel mogelijk op afstand plaats. Tools voor video-calls knijpen in hun handjes met zoveel extra gebruikers.
  • Ben je momenteel aan het oriënteren op mogelijkheden voor een nieuwe site of online marketingondersteuning? Ook die afspraken gaan gewoon door. Wij zitten er klaar voor.

Uiteraard zijn wij telefonisch en via de mail gewoon bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur maar wellicht is de responstijd iets langer dan u van ons gewend bent. Al is doorverbinden naar sommige collega’s soms een uitdaging, een terugbelverzoek is zo doorgegeven! De snelste route voor jouw supportvragen is mailen naar support@speak.nl of rechtstreeks naar je vaste contactpersoon.