Mplus & ACA Fashion Software Magento Kassakoppeling

Ben je eigenaar van een retail en fashion zaak en maak je gebruik van kassa-software ACA Fashion of Mplus en een Magento webshop of sta je op het punt een Magento webshop te laten bouwen? Maak dan gebruik van onze eigen gebouwde koppeling tussen Retailium van ACA / Mplus en Magento. Zo houdt u de voorraad, teksten, afbeeldingen en alle productattributen binnen het kassasysteem en Magento altijd up-to-date.

Automatisch het complete assortiment exporteren

Met onze koppeling tussen jouw Magento webshop en Mplus of ACA kassa wordt jouw complete voorraad, alle producten, alle prijzen, alle productafbeeldingen en alle productteksten één-op-één vanuit jouw Kassa doorgezet naar de webshop.

Filteren, uitbreiden & meer 

Doordat onze koppeling op dit moment al voor meerdere retailers wordt ingezet weten wij wat belangrijk is! Een koppeling met extra functionaliteiten, zoals:

 • Filtermogelijkheden op artikelnummers, EAN nummers, afbeeldingen, sale artikelen, voorraad en meer!
 • Rapportages naar wens dagelijks in de mailbox 
 • Simpel nieuwe magento webshops toevoegen en verwijderen
 • Het gewenste assortiment met een paar klikken naar de gewenste webshop sturen
 • Geautomatiseerde productteksten genereren en online publiceren

Verkeersregelaar tussen E-commerce & alle filialen

In feite is onze koppeling een verkeersregelaar tussen al jouw webshops en al jouw winkels. Het koppelt alle producten, voorraad en prijzen van de verschillende filialen en verschillende webshops aan elkaar vast. Die vervolgens real-time in al jouw webshops getoond worden. De Kassakoppeling is het middelpunt tussen al jouw E-commerce en alle fysieke winkels.

Reactie van de klant:

Anton van Nijkerk, Limburgiavlaai.nl
"Als één van de weinigen kan Speak zowel webshops als zeer complexe kassa koppelingen bouwen. Met meer dan 70 vestigingen en meerdere webshops, hebben we nog steeds volledige controle over verkoop, voorraad & productie van de complete bakkerij”

Hoe nu verder?

Wij willen graag jouw ACA Fashion & Mplus kassa Magento koppeling verrijken met onze aanvullende mogelijkheden. In de praktijk zullen onze verrijkingen extra omzet en veel tijdbesparing opleveren! Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden van onze koppelingen te demonstreren en voor een offerte op maat! 

Cases
 • Holland webwinkel Magento webshop
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Friesland College
  Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen
 • Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  Magento webshop Misenta
  Filtersbestellen Magento webshop
  Pansite Nederland Magento webshop
 • Limburgia
  Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
  Solar Systemen
  Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
 • Wieke Wonen
  Intersport de Leeuw
  Lely Consumables