KiyOh Klantbeoordelingen

Zoekmachine optimalisatie, Google AdWords, E-mailmarketing en Social Media zijn uitstekende marketing middelen om jou product of dienst onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Maar zijn loyale klanten die jouw organisatie de hemel in prijzen niet net zoveel waard?

Klantbeoordelingen

De consument/bezoeker verwacht tegenwoordig een transparante bedrijf die zich kwetsbaar op durft te stellen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat klantbeoordelingen van meerwaarde zijn voor jouw organisatie! 80% van de Nederlanders laat zich namelijk beïnvloeden door klantbeoordelingen, reviews zijn daarom een extra dienst voor jouw organisatie. Daarnaast maakt 61% pas een beslissing nadat hij of zij de reviews heeft gelezen. Hierdoor versterkt een beoordelingen jouw positie in de markt! Nieuwe klanten, en jijzelf natuurlijk, kunnen daarnaast waardevolle tips/ervaringen uit de beoordelingen halen. Een win-win voor beide niet?

KiyOh en Klantenvertellen

Speak is reseller van van KiyOh (webshops) en Klantenvertellen (websites). KiyOh en Klantenvertellen zijn een onafhankelijke partner, waardoor de betrouwbaarheid van de beoordelingen toeneemt. Wat moet jij doen? Jij hoeft niks te doen! Het enige wat ervan jou verwacht wordt, is om jouw beloftes aan de klant waar te maken! Simpel niet? KiyOh of Klantenvertellen doet de rest voor jou! Daarnaast zijn veel grote namen, maar ook startende ondernemers jouw al voor gegaan, bijvoorbeeld;

 • Coolblue
 • Limburgia
 • Speak

Wat zijn nog meer voordelen voor jou?

Zoals net benoemd hoef jij niks te doen! KiyOh en Klantenvertellen zijn vol geautomatiseerd en stuurt jou klanten een mail nadat zij een bestelling bij jouw hebben geplaatst. Draai je daarnaast Google AdWords campagnes? Door middel van KiyOh en Klantenvertellen worden er beoordelingen (sterren) bij jouw advertenties geplaatst. Zo onderscheidt jij je in de zoekresultaten van Google!  

Kort samengevat

Kiyoh of Klantenvertellen betekent voor jou:

 • Gele steren in Google AdWords
 • Meer vertrouwen = meer verkoop!
 • Feedback van jouw klanten
 • Vol automatisch mogelijk

Speak

Wil je meer weten over KiyOh of klantenvertellen? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of voor een offerte.

Cases
 • Intersport de Leeuw
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Wieke Wonen
  Filtersbestellen Magento webshop
 • Magento webshop Misenta
  Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
  Friesland College
  Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
 • Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen
  Holland webwinkel Magento webshop
  Lely Consumables
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
 • Pansite Nederland Magento webshop
  Limburgia
  Solar Systemen