KiyOh Klantbeoordelingen

Zoekmachine optimalisatie, Google AdWords, E-mailmarketing en Social Media zijn uitstekende marketingmiddelen om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep! Maar zijn loyale klanten, die jouw organisatie de hemel in prijzen, niet net zoveel waard?

Klantbeoordelingen

Consumenten verwachten tegenwoordig een transparant bedrijf dat zich kwetsbaar op durft te stellen. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat klantbeoordelingen van meerwaarde zijn voor jouw organisatie! 80% van de Nederlanders laat zich beïnvloeden door klantbeoordelingen. Reviews zijn daarom een extra dienst voor jouw organisatie! Daarnaast maakt 61% pas een beslissing nadat hij of zij de reviews heeft gelezen. Hierdoor versterken de beoordelingen jouw positie in de markt! Nieuwe klanten, en jijzelf natuurlijk, kunnen waardevolle tips en ervaringen uit de beoordelingen halen. Een win-win voor beide niet?

KiyOh en Klantenvertellen

Speak is reseller van van KiyOh (webshops) en Klantenvertellen (websites). KiyOh en Klantenvertellen zijn onafhankelijke partners waardoor de betrouwbaarheid van de beoordelingen toeneemt. Wat moet jij doen? Niks! Het enige wat van jou verwacht wordt, is om jouw beloftes aan de klant waar te maken! KiyOh of Klantenvertellen doen de rest voor jou! Daarnaast zijn veel grote namen maar ook startende ondernemers jouw al voor gegaan zoals Coolblue, Limburgia en Speak. 

Efficiënt werken

Zoals net genoemd, hoef jij niks te doen! KiyOh en Klantenvertellen zijn volledig geautomatiseerd en stuurt jouw klanten een mail nadat zij een bestelling hebben geplaatst. Draai je daarnaast Google AdWords campagnes? Door middel van KiyOh en Klantenvertellen worden er beoordelingen (sterren) bij jouw advertenties geplaatst. Zo onderscheidt jij je in de zoekresultaten van Google! Kiyoh of Klantenvertellen betekent voor jou:

 • Gele steren in Google AdWords
 • Meer vertrouwen = meer verkoop!
 • Feedback van jouw klanten
 • Volledig geautomatiseerd mogelijk

Wil je meer weten of KiyOh of Klantenvertellen? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte!

Cases
 • Benneboom.nl - Magento 2 webshop
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  Pansite Nederland Magento webshop
  TsjechiƫXperience - Magento 2 webshop
 • Magento webshop Misenta
  Lely Consumables
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Friesland College
 • Intersport de Leeuw
  Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen
  Limburgia
  Mijnparfum.nl - Magento 2 webshop
 • Filtersbestellen Magento webshop
  Solar Systemen
  Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
  Zalmkoerier.nl Magento 2 webshop
 • Holland webwinkel Magento webshop
  Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
  Wieke Wonen