Magento webshop laten maken

Met de immense mogelijkheden van Magento ben je voorbereid op de toekomst! Magento is een open source systeem dat met jouw business meegroeit. Jouw Magento webshop wordt door een team van gekwalificeerde ontwikkelaars gemaakt die de architectuur en inhoud van Magento als geen ander kennen. Ze kunnen elke gewenste koppeling voor je webshop realiseren om je workflow verder te optimaliseren: van voorraad- en boekhoudsystemen tot verzendpartijen en affiliates als Bol.com of Beslist.nl.

Kies je voor standaard of maatwerk?

 • magento specialist friesland

Speak werkt voortdurend aan een zelf ontwikkeld Magento template. Deze laadt supersnel, is mobiel- en zoekmachinevriendelijk en heeft diverse marketingtools standaard in de configuratie. Het template is ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring met Magento en de behoeften van onze klanten. Je krijgt een zeer uitgebreide Magento webshop voor een lage investering. Samen realiseren we een webshop die scoort!

Hoe nu verder?

Van een uitgedachte strategie tot design, implementatie en online marketing. BIj Speak pakken we het complete traject van A tot Z voor je op! We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Regel jij de koffie? 

Cases
 • Wieke Wonen
  Filtersbestellen Magento webshop
  Intersport de Leeuw
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
 • Benneboom.nl - Magento 2 webshop
  Limburgia
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Zalmkoerier.nl Magento 2 webshop
 • Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
  TsjechiƫXperience - Magento 2 webshop
  Holland webwinkel Magento webshop
  Friesland College