Kassakoppeling 1920X400


Magento webshops

Met de immense mogelijkheden van Magento ben je voorbereid op de toekomst! Magento is een open source systeem dat met jouw business meegroeit.

Jouw Magento webshop wordt door een team van gekwalificeerde ontwikkelaars gemaakt die de architectuur en inhoud van Magento als geen ander kennen. Ze kunnen elke gewenste koppeling voor je webshop realiseren om je workflow verder te optimaliseren: van voorraad- en boekhoudsystemen tot verzendpartijen en feeds. Onze online marketeers zijn E-commerce specialisten en zorgen ervoor dat jouw webshop een succes wordt.

Kies je voor standaard of maatwerk?

Speak werkt voortdurend aan een zelf ontwikkeld Magento template. Deze laadt supersnel, is mobiel- en zoekmachinevriendelijk en heeft diverse marketingtools. Je krijgt een zeer uitgebreide Magento webshop voor een lage investering. Maar ook voor een maatwerk configurator of koppeling ben je bij Speak aan het juiste adres.

Hoe nu verder?

Van een uitgedachte strategie tot design, implementatie en online marketing. Bij Speak pakken we het complete traject van A tot Z voor je op! We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Regel jij de koffie? 

Daarom Speak

  • Full service: alle expertises in huis
  • Specialist in maatwerk
  • Umbraco Partner
  • Gratis online marketing analyse bij een website
  • Deskundige supportafdeling
Cases
Let's Speak

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Laat hier je telefoonnummer achter. Wij bellen je zo snel mogelijk terug!