Magento Webshops

Wil je klein beginnen of direct groots uitpakken? Met de immense mogelijkheden van Magento, het meest gebruikte webshop systeem ter wereld, ga je goed van start. En ben je voorbereid op de toekomst.

 • magento bouwer parfum webshop
 • magento 2 naamborden webshop
 • magento 2.2 knutsel webshop
 • magento kledingaccessoires webshop

Speak: de Magento specialist

Bij internetbureau Speak staan we voor kwaliteit. Jouw Magento shop wordt door een team van vakspecialisten gemaakt. Gekwalificeerde Magento ontwikkelaars die de architectuur en inhoud van Magento als geen ander kennen. Vormgevers voor een krachtig en overzichtelijk design. En online marketing specialisten die jou voorzien van advies en ondersteuning. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van ontwikkelingen binnen Magento zoals veiligheidsupdates, nieuwe extensies, etc. Je ontvangt persoonlijke begeleiding tijdens het ontwikkeltraject, een training op maat zodat je zelfstandig de shop kunt beheren en gratis online marketing advies!

Kies je voor standaard of maatwerk?

Magento template
Speak werkt voortdurend aan een zelf ontwikkeld Magento template. Deze laadt supersnel, is mobiel- en zoekmachinevriendelijk en heeft diverse marketingtools standaard in de configuratie. Deze is ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring met Magento en behoeften van onze klanten. Je krijgt een zeer uitgebreide Magento webshop voor een lage investering.

 • magento specialist friesland

Maatwerk Magento webshop
Ook voor specifieke wensen in design/ontwerp of functionaliteiten kun je bij Speak terecht. Zoals productconfigurators, koppelingen met ERP Systemen, kassasoftware en meer. Alles wat jij maar nodig acht jouw doelgroep goed te bedienen en efficiënt te kunnen werken. Samen realiseren we een webshop die scoort!

Koppelingen
Speak kan elke gewenste koppeling voor je webshop realiseren. Denk aan voorraad- en boekhoudsystemen, betaalproviders en online kassa's, verzendpartijen als Post NL of UPS, Google Shopping, affiliates als Bol.com / Beslist.nl etc.

Magento 2

Speak bouwt jouw webshop in de nieuwste versie van Magento 2. Daarmee ben jij voorbereid op de toekomst en beschik je over professionele webshop met ongekende mogelijkheden.

Voorbeelden Magento webshops

Wij hebben een Magento 2 demo webshop voor jou klaar staan! Bekijk de meest gebruikte functionaliteiten en de eindeloze mogelijkheden. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Hieronder enkele voorbeelden van Magento webwinkels, die door ons ontwikkeld zijn: 

 • magento webshop laten maken
 • magento webshop
 • magento webshop specialist

Hoe nu verder?

Meer weten over Magento webshops? Dat is mogelijk. We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn en sparren graag met je over de online aanpak. Hiervoor willen jou beter leren kennen en komen we graag bij je langs. Regel jij de koffie? Bel ons direct of laat je gegevens achter!

Cases
 • Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
  Limburgia
  Friesland College
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
 • Lely Consumables
  Wieke Wonen
  Filtersbestellen Magento webshop
  Intersport de Leeuw
 • Magento webshop Misenta
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen
  Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
 • Pansite Nederland Magento webshop
  Solar Systemen
  Holland webwinkel Magento webshop