Magento Webshops

 • magento webshop laten maken

Wil je klein beginnen of direct groots uitpakken? Met de immense mogelijkheden van Magento, het meest gebruikte webshop systeem ter wereld, ga je goed van start. En ben je voorbereid op de toekomst.

Speak: de Magento specialist

Bij internetbureau Speak staan we voor kwaliteit. Jouw Magento shop wordt gemaakt door een team van (Magento Certified) vakspecialisten. Een Magento specialist kent de architectuur en inhoud van Magento als geen ander. Denk aan layouts, functionaliteiten, verzendmethoden, kassakoppelingen, marketing promotie middelen en nog veel meer. Daarnaast zijn wij als Magento Certified specialist altijd op de hoogte van ontwikkelingen binnen Magento zoals veiligheidsupdates, nieuwe extensies, etc. Naast specialisten bieden wij  persoonlijke begeleiding tijdens het ontwikkeltraject, een training op maat om in het vervolg zelfstandig de shop te kunnen beheren en online marketing advies om zoveel mogelijk te verkopen!

Kies je voor standaard of maatwerk?

Magento template
Speak werkt voortdurend aan een zelf ontwikkeld Magento template. Deze laadt supersnel, is mobiel- en zoekmachinevriendelijk en heeft diverse marketingtools standaard in de configuratie. Deze is ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring met Magento en behoeften van onze klanten. Je krijgt een zeer uitgebreide Magento webshop voor een lage investering.

 • magento specialist friesland

Maatwerk Magento webshop
Ook voor specifieke wensen in design/ontwerp of functionaliteiten kun je bij Speak terecht. Zoals productconfigurators, koppelingen met ERP Systemen, kassasoftware en meer. Alles wat jij maar nodig acht jouw doelgroep goed te bedienen en efficiënt te kunnen werken. Samen realiseren we een webshop die scoort!

Koppelingen
Speak kan elke gewenste koppeling voor je webshop realiseren. Denk aan voorraad- en boekhoudsystemen, betaalproviders en online kassa's, verzendpartijen als Post NL of UPS, Google Shopping, affiliates als Bol.com / Beslist.nl etc.

Magento 2

Speak bouwt webshops in zowel Magento versie 2 als 1.9. De keuze hierin is afhankelijk van je gewenste functionaliteiten, aangezien nog niet alle modules beschikbaar zijn voor Magento 2. Nadat we jouw wensen doorgenomen hebben geven we je hierin een passend advies.

Voorbeelden Magento webshops

Enkele voorbeelden van Magento webwinkels, ontwikkeld door Internetbureau Speak:

 • magento webshop laten maken
 • magento webshop
 • magento webshop specialist

Hoe nu verder?

Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?

Maak een afspraak Bel mij terug of bel direct: 0513 - 201120
Cases
 • Lely Consumables
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
  Intersport de Leeuw
 • Pansite Nederland Magento webshop
  Limburgia
  Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen
  Filtersbestellen Magento webshop
 • Beregeningsspecilast Magento webshop
  Holland webwinkel Magento webshop
  Wieke Wonen
  Friesland College
 • Solar Systemen
  Magento webshop Misenta