Voordelen Magento webshop

 • magento

Magento is wereldwijd het meestgebruikte platform voor webshops. En dat is niet zonder reden. Waarom zou je kiezen voor Magento en niet voor een ander CMS? Hieronder een aantal voordelen van Magento.

Waarom kiezen voor Magento?


1. Open Source CMS
Doordat Magento publiekelijk beschikbaar is bestaat er een grote community. Er is daardoor veel informatie beschikbaar, zodat je alle antwoorden op jouw vragen kunt terugvinden. De Community editie kent daarnaast geen licentiekosten, wat mooi meegenomen is.

2. Uitgebreide standaard functionaliteiten
Magento biedt vanaf de installatie een enorm aantal functionaliteiten. Dit maakt het uitermate geschikt voor grote webshops en voor kleine webshops die willen groeien. Lees hier meer: Magento functionaliteiten.

3. Beschikbaarheid van extensies (extra functionaliteiten)
Doordat het systeem open source is wordt er wereldwijd continu gewerkt aan extra functionaliteiten in de vorm van extensies. Deze zijn gratis en betaald verkrijgbaar, afhankelijk van je gewenste functionaliteit. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. 

4. Zoekmachine vriendelijk
Het pakket biedt een uitstekende basis voor een zoekmachine-vriendelijke webshop. Speak zorgt ervoor dat de details van jouw Magento shop optimaal zijn afgestemd. Zelf kun je alle elementen beheren om de vindbaarheid van je producten verder te verbeteren.

Hoe nu verder?

Om een webshop te ontwikkelen die een goede eerste indruk achterlaat is het belangrijk om kennis te maken. Tijdens die kennismaking noteren wij al je wensen en vereisten zodat wij een passende offerte kunnen maken. Het offertetraject is natuurlijk gratis. Regel jij de koffie? Wij regelen de rest, kom je bij ons? Dan regelen wij de koffie, thee of iets anders mag natuurlijk ook.

Maak een afspraak Bel mij terug of bel direct: 0513 - 201120
Cases
 • Solar Systemen
  Limburgia
  Wieke Wonen
  Holland webwinkel Magento webshop
 • Friesland College
  Filtersbestellen Magento webshop
  Magento webshop Misenta
  Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
 • Intersport de Leeuw
  Beregeningsspecilast Magento webshop
  Pansite Nederland Magento webshop
  Lely Consumables
 • Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen