Merchello webshop

Merchello is de Ecommerce-oplossing waar we allemaal op hebben gewacht! Het platform biedt namelijk een ongekende flexibiliteit en is in hoge mate aanpasbaar. Omdat het op het Umbraco CMS is gebouwd, kan een Merchello webshop alle functies en toepassingen die bij een Umbraco site horen krijgen om klanten een geweldige webervaring te bieden. De webshop wordt volledig gekoppeld aan jouw magazijn, bestellingen worden gemakkelijk verwerkt en ook het versturen van e-mailmeldingen gaat volledige automatisch!

Krachtige marketingoplossing

Het mooie van een Merchello webshop is dat, terwijl het toezicht houdt op al je producten en bestellingen, het je Umbraco website toestaat om je voorraad te onderhouden. En alsof dat nog niet genoeg is, is ook de marketingsectie zeer krachtig! Elke week ontvang je door een ingebouwde rapportage-sectie nuttige rapporten die de winkelgegevens visualiseren. Denk hierbij aan verkoop, deze week versus vorige week, of verkoop per artikel. Krachtige manier om te ontdekken waar het succes behaald wordt!

Hoe nu verder?

Samen realiseren we een webshop die scoort! Maar voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs. Regel jij de koffie?

Cases
 • Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
  Wieke Wonen
  Mijnparfum.nl - Magento 2 webshop
  Filtersbestellen Magento webshop
 • Solar Systemen
  Magento webshop Misenta
  Lely Consumables
  Magento webshop met kassa- en voorraadkoppeling Steenwijk Schoenen
 • Limburgia
  TsjechiƫXperience - Magento 2 webshop
  Magento webshop Hout en Bouwmaterialen
  Holland webwinkel Magento webshop
 • Beregeningsspecilast Magento webshop
  Zalmkoerier.nl Magento 2 webshop
  Friesland College
  Intersport de Leeuw
 • Pansite Nederland Magento webshop
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  Benneboom.nl - Magento 2 webshop