Intranet/Extranet ontwikkeling

Communiceren via intranet en extranet is ideaal om bepaalde informatie met specifieke doelgroepen te delen en daar interactie mee te hebben. Speak beschikt over de technische know how om jouw intranet en extranet te bouwen en te laten werken zoals jij dat voor ogen hebt.

Intranet

Een intranetsite is een webomgeving binnen jouw organisatie waarop medewerkers interne informatie kunnen bekijken. Het voordeel van intranet is dat je op een makkelijke manier vertrouwelijke gegevens kunt delen en kennis kunt delen met je collega’s.

Extranet

Een extranetsite geeft medewerkers en relaties toegang van buitenaf, door middel van eigen inlogcodes die toegang geven tot voor hen specifieke informatie. Zo hebben thuiswerkers toegang tot documenten waaraan zij werken. En kan je klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om documentatie online te bekijken of te downloaden.

MRM systemen

Een gloednieuwe dienst van Speak! Op basis van Umbraco of Speakpoint kunt je belangrijke documenten op een centrale locatie beschikbaar stellen aan door jou aangegeven doelgroepen. Denk aan interne afdelingen of key accounts. 

Documenten digitaal delen
De documenten en afbeeldingen worden centraal ingevoerd, eventueel met koppelingen tussen de website en narrowcasting en daarna in verschillende formaten automatisch in het MRM systeem geplaatst. Gebruikers kunnen inloggen en per gebruiker bepaalt je welke documenten/afbeeldingen zij kunnen zien en eventueel zelf aan kunnen passen en downloaden. 

Hoe nu verder?

Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?

Cases
 • De Friese Wouden
  FC-Educatie
  SmiLease
  Hajé
 • Almere College
  Mokobouw
  Centrum voor Specialistische Farmacie
 • NHL Hogeschool
  Nij Smellinghe
  Wordpress website voor Mavasol
  Van Der Woude
 • Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
  Olea Hof
  Veilig Verkeer Nederland
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
 • Vernieuwde website GGZ
  Solar Systemen
  GGZ Friesland
 • Biddle
  Wind Groep
  Werktijd Uitzendburo