Intranet & Extranet

Communicatie via intranet of extranet is een ideale manier om informatie met specifieke doelgroepen te delen. Internetbureau Speak beschikt over de technische know-how om jouw intranet of extranet te bouwen en te laten werken zoals jij dat voor ogen hebt!

Een intranet of extranet laten bouwen?

Een intranetsite is een webomgeving binnen jouw organisatie waarop medewerkers interne informatie kunnen bekijken. Het grote voordeel van intranet is dat je op een makkelijke manier de vertrouwelijke gegevens en kennis kunt delen met je collega’s.

Een extranetsite geeft medewerkers en relaties toegang van buitenaf. Dit door middel van eigen inlogcodes die toegang geven tot, voor hen, specifieke informatie. Op deze manier hebben thuiswerkers toegang tot documenten waaraan zij werken. Ook kan je bijvoorbeeld klanten de mogelijkheid bieden om documentatie online te bekijken of te downloaden!

Nieuw! MRM systemen

Een gloednieuwe dienst van Speak! Op basis van Umbraco of Speakpoint kun je belangrijke documenten op één centrale locatie beschikbaar stellen aan de door jou aangegeven doelgroepen. Denk aan interne afdelingen of key accounts. De documenten en afbeeldingen worden centraal ingevoerd. Dit kan eventueel met een koppeling tussen de website en narrowcasting. Daarna kunnen er documenten in verschillende formaten automatisch in het MRM-systeem worden geplaatst. Per gebruiker kan je bepalen welke documenten of afbeeldingen zij kunnen zien, aanpassen of downloaden.  

Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs. Regel jij de koffie?

Cases
 • Olea Hof
  Succesvol extranet voor GGZ Friesland
  Wordpress website voor Mavasol
 • Werktijd Uitzendburo
  Friesland College
  Van Der Woude
 • SmiLease
  Centrum voor Specialistische Farmacie
  Koeplaats
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
 • SMST
  Hajé
  Nieuwe, moderne website voor ESBE
 • Nieuwe, moderne website voor Funderingstechniek Heeg
  Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
  De Friese Wouden
  Wind Groep
 • Nij Smellinghe
  NHL Hogeschool
  Almere College
  FC-Educatie
 • Veilig Verkeer Nederland
  Vernieuwde website GGZ
  GGZ Friesland
  Biddle