Maatwerk Websites

 • website op maat met cms

Bij Speak ben je aan het juiste adres voor een maatwerk website. Of het nu gaat om een koppeling met een ander systeem of een een specifieke functionaliteit. Wij draaien er onze hand niet voor om. Onze specialisten bouwen wat jij wenst!

Speakpoint CMS

Maatwerk websites worden door Speak voornamelijk ontwikkeld op basis van Speakpoint: een uniek, zelf ontwikkeld Content Management Systeem (CMS). Daardoor profiteer je van de volgende voordelen:

 • Volledig maatwerk: alles kan
  Doordat Speak het CMS zelf heeft ontwikkeld, is het mogelijk jouw gewenste functionaliteiten geheel naar wens te bouwen. Ook middleware oplossingen en koppelingen met externe gegevensbronnen kan Speak verzorgen. Voor maatwerk biedt Speakpoint meer flexibiliteit dan een open-source CMS en is in de praktijk dan vaak voordeliger.

 • Meerdere kanalen aansturen
  Speakpoint is multichannel: je kunt binnen één omgeving meerdere kanalen integreren en aansturen. Denk bijvoorbeeld aan combinaties van je website, webshop, intranet, extranet, MRM systeem, nieuwsbrief of narrowcasting beeldschermen. Dankzij een centrale databank kun je eenvoudig content delen en doorplaatsen.
   
 • Een CMS op maat ingericht
  Speak ontvangt veel complimenten van Speakpoint gebruikers over de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Aan de hand van jouw gewenste functionaliteiten en beheermogelijkheden wordt het CMS zo praktisch mogelijk ingericht. Dankzij uitgebreide gebruikersautorisatie kan Speak gebruikers aanmaken met specifieke rechten.

Hoe nu verder?

Om een website te ontwikkelen die een goede eerste indruk achterlaat is het belangrijk om kennis te maken. Tijdens die kennismaking noteren wij al je wensen en vereisten zodat wij een passende offerte kunnen maken. Het offertetraject is natuurlijk gratis. Wij regelen de koffie!

Maak een afspraak Bel mij terug of bel direct: 0513 - 201120
Cases
 • GGZ Friesland
  Almere College
  De Friese Wouden
  Van Der Woude
 • Biddle
  Veilig Verkeer Nederland
  FC-Educatie
  Nij Smellinghe
 • Wind Groep
  Centrum voor Specialistische Farmacie
  NHL Hogeschool
  SmiLease
 • Solar Systemen
  Hajé
  Olea Hof