Website analyse

Met een website analyse van Speak weet je precies wat er aan jouw website verbeterd kan worden. Staat je website al een tijdje online maar komen er geen leads binnen? Heb je een stabiel aantal aanvragen en wil je de volgende stap zetten maar je weet niet hoe? Wij helpen je meer te halen uit je website! 

Speak heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen en realiseren van professionele websites. Ervaring die nodig is om de verbeterpunten van jouw website te zien. Is jouw website overzichtelijk, geschikt voor alle apparaten, en betrouwbaar? Laat je duidelijk je meerwaarde zien? Met de website analyse geven wij aan wat er aan jouw website verbeterd kan worden, hoe je website hoger in Google komt en geven we je advies over hoe je klanten online nog beter kunt bedienen! Enkele voorbeelden van gerealiseerde resultaten, dankzij een samenwerking met Internetbureau Speak:

Meer omzet start met een grondige analyse! Wij helpen je deze eerste stap te zetten. Vraag nu vrijblijvend een quickscan aan door onderstaand formulier in te vullen.

Cases
 • Balanza
  Google Adwords Campagne voor Verkoopjetruck.nl
  Adwords & Google Shopping voor De Boer Dental
 • Beregeningsspecilast Magento webshop
  Limburgia
  Olea Hof
 • Online marketing voor SolidoMano
  Filtersbestellen Magento webshop
  Bacardi Nederland
  Werktijd Uitzendburo
 • De Friese Wouden
  Intersport de Leeuw
  Wordpress website voor Mavasol
  Solar Systemen
 • Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  SmiLease