Speakpoint; betrouwbaar en flexibel

 • speakpoint multichannel cms

Het paradepaardje van Speak is Speakpoint. Niet omdat het een product is dat door Speak is ontwikkeld, maar omdat het een product is dat zich keer op keer bewezen heeft als een hoogst aangenaam CMS (Content Management Systeem). Speakpoint is niet alleen betrouwbaar en flexibel, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk, het beheren van content is nog nooit zo eenvoudig geweest.

 

 

Alles mag, niets moet

Voor Speakpoint is niets teveel, je kunt het zo gek niet bedenken. Naast dat je website op maat wordt gebouwd kan Speakpoint ook precies zoals jij dat wil ingedeeld worden. Wij staan langs de zijlijn om je te adviseren en te helpen als het gaat om inrichten. Wij hebben dit namelijk vaker gedaan! Of het nu gaat om koppelen met je CRM, HRM of ERP pakket of Social media accounts zoals Instagram, Facebook of Twitter. Wij vertalen je wensen in techniek en zorgen ervoor dat je website precies aansluit bij jouw behoeften.

Van alles aansturen vanuit je CMS

Dat noemen we een Multichannel CMS en dat is Speakpoint! Met Speakpoint ben je in staat om de informatie die je invoert te publiceren op meerdere kanalen, zoals bijvoorbeeld Social media, intranet, extranet, narrowcasting of zelfs in je CRM, HRM of ERP pakket.

Hoe nu verder?

Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?

Cases
 • Olea Hof
  Wind Groep
  Veilig Verkeer Nederland
  Centrum voor Specialistische Farmacie
 • Werktijd Uitzendburo
  Mokobouw
  GGZ Friesland
  Van Der Woude
 • De Friese Wouden
  SmiLease
 • Almere College
  Biddle
  Nij Smellinghe
  Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
 • Hajé
  FC-Educatie
  Dam Beton sierbestrating Magento webshop
 • Solar Systemen
  NHL Hogeschool