WordPress websites; voor elk wat wils

Wordpress websites zijn erg populair met name door de vele beschikbare ontwerpen en het gebruiksvriendelijke open source CMS. Speak heeft veel ervaring met WordPress websites. Geheel op maat of op basis van een template? Voor elk wat wils!

 • wordpress webdesign
 • wordpress website laten maken

Zeer gebruiksvriendelijk

Wordpress staat bekend om het gebruiksvriendelijke CMS (Content Management Systeem). Hiermee kan je zelf heel gemakkelijk en snel de content van de website aanpassen.

Open source

Open source betekent dat het WordPress vrij beschikbaar is en dat je geen licentiekosten betaalt voor het gebruik van het CMS. De ontwikkelaars van WordPress zorgen continu voor doorontwikkeling en updates. Er is veel documentatie terug te vinden op internet.

Geschikt voor ieder apparaat

Wij van Speak bouwen alle websites responsive. Dat betekent niets meer en minder dan dat de website goed leesbaar is op telefoons, tablets en andere apparaten.

Goed vindbaar in zoekmachines

Uiteraard wordt je WordPress website goed ingericht voor zoekmachines. Onze online specialisten kunnen je verder helpen met een betere vindbaarheid in de zoekmachines en/of het inzetten van AdWords (adverteren in Google) voor meer respons op jouw website.

Voorbeelden WordPress websites

Enkele voorbeelden van WordPress websites, ontwikkeld door Speak:

WordPress website kopen of leasen?

Bij Speak bieden we jou de mogelijkheid om een website te kopen maar ook om te leasen. Als starter wil je de kosten misschien gaan spreiden en dan is leasen een goed alternatief. We informeren jou graag over de mogelijkheden.

Hoe nu verder?

Voordat we een passende aanbieding kunnen maken is het verstandig dat we elkaar even ontmoeten om de wensen in kaart te brengen. Hiervoor komen we graag bij je langs, regel jij de koffie?

Cases
 • Hajé
  Van Der Woude
  GGZ Friesland
  Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen
 • Werktijd Uitzendburo
  Vernieuwde website GGZ
 • FC-Educatie
  Wind Groep
  Centrum voor Specialistische Farmacie
  Olea Hof
 • Dam Beton sierbestrating Magento webshop
  Nij Smellinghe
  Wordpress website voor Mavasol
  Veilig Verkeer Nederland
 • Biddle
  Solar Systemen
  Almere College
 • SmiLease
  De Friese Wouden
  NHL Hogeschool
  Mokobouw