Microsoft Surface applicatie Smith & Nephew

De stand van Smith & Nephew op het NOV congres

Smith & Nephew is een vooraanstaand fabrikant van medische producten op het gebied van orthopedie, endoscopie en geavanceerde wondverzorging.

Doelstelling
Smith & Nephew zoekt een platform waarmee ze het contact met de klanten kunnen stimuleren. Wat weer zal leiden tot een sterkere binding met de producten.

De stand van Smith & Nephew op het NOV congres

Oplossing
Speak heeft samen met Sevensteps een interactieve Surface applicatie voor Smith & Nephew Nederland CV ontwikkeld. De Microsoft Surface applicatie is een uitstekend hulpmiddel voor Smith & Nephew. De gebruiker kan in de surface applicatie bladeren door de beschikbare producten. De applicatie toont alle relevante informatie in een 360 °interface. Met behulp van object herkenning en multi-touch is de applicatie een multi-user experience voor de gebruiker.

De stand van Smith & Nephew op het NOV congres

Resultaat
De applicatie zorgt dat de klant door middel van een tag, gemakkelijk, snel en interactief door de beschikbare producten kan bladeren. Producten bevatten vervolgens video’s of bladerbare PDF’s. De klanten kunnen op deze manier producten vergelijken, na het selecteren van eigenschappen, kan er direct een e-mail met PDF brochure worden verstuurd. Door middel van een speciale Gold-card kunnen de vertegenwoordigers van Smith & Nephew alle producten in één keer activeren. Bij medische producten behoort veel literatuur welke normaal in de vorm van brochures op congressen aanwezig dient te zijn, de microsoft surface oplossing maakt dit overbodig en zorgt daarmee voor een besparing op kosten en handling.

Quote klant
“De Microsoft Surface biedt ons een platform waarmee wij het contact met de klanten kunnen stimuleren. Dit leidt tot een sterkere binding met onze producten. Daarnaast profileert Smith & Nephew zich met de Surface als een modern en innovatief bedrijf,” aldus Wesley Portegies, Marketing Manager Orthopedic bij Smith & Nephew.

« Naar overzicht