Speak is Umbraco Gold Partner 🏆

Van Umbraco Registered Partner in 2016 naar Umbraco Certified Partner in 2020 en nu Umbraco Gold Certified Partner in 2022! 🍾 🥂 🎉

De Umbraco Gold Partner certificering houdt in dat wij doorlopend Umbraco trainingen volgen en gecertificeerd zijn om te werken met het Umbraco Content Management Systeem. Dit jaar volledig terecht verkozen tot beste open source CMS (Emerce100) 😎. Middels dit lang gekoesterde Gold Partnership zijn we nog beter in staat om jouw online strategie of vraagstuk te vertalen naar een effectieve corporate website, klantportaal of e-commerce oplossing.

De Umbraco Gold Partner certificering houdt in dat wij doorlopend Umbraco trainingen volgen en gecertificeerd zijn om te werken met het Umbraco Content Management Systeem. Dit jaar volledig terecht verkozen tot beste open source CMS (Emerce100) 😎. Middels dit lang gekoesterde Gold Partnership, zijn we nog beter in staat om jouw online strategie of vraagstuk te vertalen naar een effectieve corporate website, klantportaal of e-commerce oplossing.

Wat is Umbraco?

Umbraco is een open source platform, gebaseerd op Microsoft .NET technologie. Het is veilig, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en ontzettend flexibel. Een perfecte basis voor een professionele website, klantportaal of intranet/extranet. Lees meer over de voordelen van Umbraco.

Een mooie erkenning!

Speak is niet alleen blij met het partnerschap, ook over het CMS zijn wij al jaren dolenthousiast. Alle developers bij Speak zijn Umbraco Certified Professionals, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en betrokken bij de ontwikkeling van Umbraco. Natuurlijk blijven we nuchter en gaan we onverstoord door met het ontwikkelen van mooie en resultaatgerichte digitale oplossingen voor onze klanten.

Meer weten over de mogelijkheden?

Ben jij nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur jouw briefing voor een heldere offerte, of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.